3 must see series op Netflix om nú te kijken

3 must see series op Netflix om nú te kijken

Veel gave series: maar heb jij onderstaande series al gezien? Zo niet, doen!

Bram de Groot, 13 oktober 2020 om 17:14

Zo nu en dan zijn er series waar je gewoon niet aan toe komt. Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Sherlock
Deze Sherlock Holmes-serie bestaat uit vier seizoenen van elk drie afleveringen. De hoofdrollen zijn voor de grote namen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mysterieverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen. Een vijfde seizoen hangt nog steeds in de lucht.


The Last Kingdom
Met drie seizoenen is dit nog een relatief jonge serie die startte op de BBC en over werd genomen door Netflix. In The Last Kingdom verdedigt Alfred de Grote zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen. Seizoen vier is onderweg.


The 100
Een verrassende, reeds afgeronde serie die ons meeneemt naar een wereld waarin deze eigenlijk niet meer bestaat. Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Er zijn maar liefst zeven seizoenen en die kijken lekker weg!


Lees meer over: The 100, Sherlock, The Last Kingdom

Populair nieuws