'Supergirl' krijgt volledig eerste seizoen op CBS

Supergirl krijgt volledig eerste seizoen op CBS

Wederom een DC-serie op komst naar het kleine scherm.

Jim Pedd, 22 september 2014 11:17

Eerst was het een gerucht, maar daarna kwam van de kant van Greg Berlanti al snel de bevestiging. Er komt een serie aan over het nichtje van Superman: Supergirl. De serie had op moment van bevestiging echter nog geen netwerk om door gemaakt te worden, maar nu kunnen we melden dat daar verandering in is gekomen. CBS gaat de vijfde DC-serie op televisie maken.
Volgens TV Line heeft CBS zelfs een volledig seizoen besteld van de reeks. Deze draait om de heldin van DC-Comics, die de vernietiging van de planeet Krypton wist te overleven. Daar werd al naar gehint in Man of Steel van regisseur Zack Snyder. Volgens de logline heeft Kara Zor-El al jaren op Aarde haar krachten verborgen. De 24-jarige Kara beslist in de serie om haar bovenmenselijke krachten te omarmen en ”de held te worden die ze voorbestemd was te zijn.”

De pilot is geschreven door Ali Adler en Greg Belanti en zal daadwerkelijk de titel Supergirl krijgen. Daarnaast zijn er nog een flink andere DC-series te zien op tv: Arrow, The Flash, Constantine, Gotham en Teen Titans.

Bron: TVLine

Lees meer over: supergirl, dc, cbs, dc comics, greg berlanti, kara jor el, krypton, ali adler, arrow, the flash, constantien, gotham, teen titans, eerste seizoen, serie, seizoen

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws