Wanneer 'His Dark Materials' weer verder gaat

Er is een prachtige poster onthuld van His Dark Materials, de serie van HBO.

Jim Pedd, 14-10-2020 09:19

Het tweede seizoen van His Dark Materials is in november te zien. HBO heeft vandaag een poster vrijgegeven die niet alleen de datum waarop de serie verder gaat onthult, maar ook hoofdpersonen Lyra Belacqua, Will Parry en meer laat zien.
De serie His Dark Materials debuteerde vorig jaar op HBO. De show was een succes, al zag men wel relatief veel kijkers verdwijnen naarmate de boel vorderde. Dat is jammer, want het is wel een bijzonder sterke serie. Hoe dan ook komt er een tweede seizoen en naar het schijnt is men zelfs al begonnen met het schrijven van de volgende reeks.

Lees ook: Gaat 'His Dark Materials' nog een seizoen verder?

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van His Dark Materials is gebaseerd op het tweede boek in de trilogie van Philip Pullman. Dat boek heet The Subtle Knife en volgt Lyra en Will in een mysterieus stadje dat Cittagazze heet. Daar worden ze achterna gezeten door de kwaadaardige krachten van het Magisterium.

Lees ook: 'His Dark Materials' zorgt voor pure magie [Dvd]

Het tweede seizoen opent direct nadat Lord Asriel een brug naar een andere wereld geopend heeft. De verdrietige Lyra volgt Asriel naar het onbekende. In een vreemde en mysterieuze, verlaten stad, ontmoet ze Will, een jongetje uit onze wereld dat op de vlucht is voor zijn verleden. Vanaf 16 november wekelijks te zien.


Lees meer over: His Dark Materials, HBO

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie