'The Boys' moet ten minste vijf seizoenen krijgen

'The Boys' moet ten minste vijf seizoenen krijgen

Eric Kripke weet heel goed wat hij wil met zijn serie voor Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 15 oktober 2020 om 07:04

Hopelijk krijgen we meer dan drie seizoenen van Amazon-serie The Boys. Ook maker Eric Kripke zit daar vurig op te hopen. Hij wil ten minste vijf seizoenen maken van de serie.
Het tweede seizoen van The Boys bleek uiterst populair. Zodanig, dat deze een van de meest bekeken series van het jaar is. Wat Kripke betreft is het zeer waarschijnlijk dat er rond de vijf seizoenen gemaakt worden. Meer kan, maar dat is wel een beetje waar hij op hoopt.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 3 wordt helemaal wild

Vijf seizoenen
"Het ruwe idee in mijn hoofd, is dat we vijf seizoenen maken. Maar ik weet wel beter dan voorspellen hoeveel seizoenen een serie uiteindelijk gaat krijgen. Mijn laatste serie, Supernatural, daarvan voorspelde ik dat er vijf seizoenen zouden komen en dat werden er uiteindelijk vijftien. Dus ik weet wel mijn mond te moeten houden. Maar dat gezegd hebbende, voelt vijf wel als een mooi rond getal," aldus Kripke op Twitter.

Lees ook: De allerlaatste scène uit seizoen 2 van 'The Boys'!

De serie krijgt in elk geval een derde seizoen en daarna is er zeker meer mogelijk. Amazon heeft in elk geval alvast een spin-off besteld die waarschijnlijk draait om superhelden die leren omgaan met hun krachten.

Bron: Eric Kripke

Lees meer over: The Boys, Amazon, Eric Kripke

Populair nieuws