Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 14 oktober 2020 om 18:50

Ben jij al enige tijd aan het wachten op het verschijnen van het derde seizoen van Star Trek Discovery? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het derde seizoen is namelijk vanaf vrijdag 16 oktober 2020 wekelijks te volgen op Netflix!
Fans van de serie Star Trek: Discovery hebben uiteindelijk toch langer moeten wachten op het vervolg van de reeks dan eerder werd aangenomen. In totaal liet het nieuwe seizoen dan ook zomaar even zes maanden langer op zich wachten. Zelfs nu is dat wachten nog niet helemaal voorbij, want de nieuwe afleveringen zullen slechts wekelijks worden gelost. Dit gebeurt één dag nadat CBS de aflevering uitzendt in de Verenigde Staten.

Sprong in de tijd
Voor het derde seizoen van Star Trek: Discovery staat er één en ander te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld een sprong in de tijd gemaakt van zomaar even 930 jaar. Dit zorgt er voor dat de kijkers terecht zullen komen in een compleet nieuwe wereld. Voor het derde seizoen werd er ook voor gekozen om Michelle Paradise aan te stellen als nieuwe showrunner.

Vanaf vrijdag 16 oktober 2020 kan je dus wekelijks een nieuwe aflevering verwachten van het derde seizoen van Star Trek: Discovery op Netflix. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van wat het derde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de hieronder terug te vinden trailer van de serie!


Lees meer over: Star Trek Discovery, serie, series, Netflix

Populair nieuws