Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!

De Star Wars-serie rond Cassian Andor krijgt nu een titel voor Disney+.

Jim Pedd, 17-10-2020 11:03

Het is nog niet helemaal zeker hoe de serie rond Cassian Andor gaat heten. Die serie wordt op dit moment ontwikkeld voor streamingdienst Disney+ en is een van de op z'n minst vijf series die we kennen voor de streamingdienst.
Vandaag horen we echter dat de serie Star Wars: Andor gaat heten. Een korte, krachtige titel die meteen duidelijk maakt over wie de serie gaat. Zo weet je dus ook meteen dat de boel echt voornamelijk gaat draaien om de held die we ontmoetten in de film Rogue One: A Star Wars Story.

Lees ook: Tegenslag voor 'Star Wars'-serie van Disney+

Opnames snel van start
Volgens Bespin Bulletin zal de serie volgende maand beginnen met de opnames in de Pinewood Studios. Daarmee is de serie dus snel op komst en zal deze mogelijk echt al in 2021 te zien kunnen zijn.

Lees ook: Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

Verder werkt men bij Disney+ aan een hele rits series rond Star Wars-personages. Zo krijgen we een tweede en derde seizoen van The Mandalorian. En krijgen we series rond Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi. Ook komt er een serie rond The Bad Batch en wordt er aan een serie rond vrouwelijke premiejagers gewerkt.

Bron: Bespin Bulletin

Lees meer over: Star Wars, Cassian Andor, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix