search

Ons nieuws van zaterdag 17 oktober 2020

Goed nieuws voor Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Goed nieuws voor Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 3

Op 30 oktober start op Disney+ het volgende seizoen van The Mandalorian.

Over zo'n twee weken start het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ en daar zitten heel wat Star Wars-fans op te wachten. En er is meer goed nieuws aangezien het derde seizoen er ook komt en de opnames moeten heel snel gaan aanvangen.

Volgens showrunner en regisseur Jon Favreau is er al het vertrouwen dat het nieuwe seizoen nog voor het einde van dit jaar een opnamestart ziet. "We werken op planning en starten met schieten voor het einde van dit jaar," aldus Favreau tegenover Variety.

Veel groene schermen
"We gaan ervan uit dat we verder kunnen gaan," zei Favreau over de COVID-19 situatie. De serie wordt met veel groene schermen gemaakt en dat zorgt voor een makkelijkere productie dan in het geval er opnames op locatie gemaakt moeten worden.

"We bevinden ons in zeer kleine situaties en vaak hebben we veel personages in maskers," zei hij. "En we hebben ook veel digitaal werk dat de dingen verbetert. Dus we zijn een show die waarschijnlijk goed is toegerust om flexibel te zijn op basis van de protocollen die ontstaan rond het opnieuw opstarten van werk."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie
Series / Nieuws

Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie

Teyonah Parris over de Marvel-serie die een badass Monica Rambeau gaat laten zien.

De eerste volledige trailer voor WandaVision liet haar al kort zien: het opgegroeide personage Monica Rambeau, eerder al kind te zien in de film Captain Marvel. Het is nu Mad Men-actrice Teyonah Parris die de rol invult.

In gesprek met The Undefeated sprak de actrice over haar debuut als de S.W.O.R.D. agent in het Marvel Cinematic Universe. We krijgen te zien dat ze betrokken raakt bij wat Scarlet Witch en Vision allemaal uitspoken in hun gecreëerde sitcom-wereldje.

Badass Monica Rambeau
"Het is een jeugddroom om een Marvel-superheld te worden. Ik kan me zelfs herinneren... Ik heb altijd gezegd dat ik een superheld wilde worden. En toen de MCU startte, zat ik denk ik op de universiteit. En toen was ik al van: 'Oh, ik wil een Marvel-superheld zijn,'" aldus de enthousiaste Parris.

En over haar personage en de serie zegt ze: "Ik ben erg dankbaar dat ik deel uitmaak van dit universum. En Monica Rambeau is zo'n badass. Ze is een enorme badass in de strips. En ik kan gewoon niet eens geloven dat dit gebeurt. Dit is een actiefilm gemengd met sitcoms. Het is waanzinnig."

Lees ook: Grote verrassing op komst in Marvel-serie 'WandaVision'

Ergens in december
WandaVision moet ergens in december op Disney+ starten met in totaal zes afleveringen. Het is de aftrap van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe en luidt naar verluidt ook de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness in.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende terugkeer in Star Wars-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Verrassende terugkeer in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Nieuwe beelden uit het tweede seizoen onthullen een personage uit seizoen één.

Het eerste seizoen van The Mandalorian was verrassend te noemen. Disney+ kwam met doorgaans intieme kleinere avonturen rond Mando en The Child en wist uiteindelijk een mooie start te geven aan een avontuur dat dwars door 'a galaxy far, far away' zal gaan.

Er waren ook veel nieuwe personages en in de eerste aflevering zagen we nog het figuur Mythrol, de alien van acteur Horatio Sanz. We zien hem nu in een snelle tv-preview in een schip zitten, tussen Gina Carano's Cara Dune en Carl Weathers' Greef Karga.


Terugkeer van Mythrol
In het eerste seizoen was Mythrol nog als de eerste 'bounty' van de premiejager Mando. Nadat hij de schurk te grazen heeft genomen zien we dat Mythrol al snel wordt ingevroren in carbonite. Daarna wordt hij overgedragen aan Karga. Wat Mythrol in seizoen 2 doet, weten we snel.

Lees ook: Pedro Pascal juist vaak op de set van 'The Mandalorian' seizoen 2

In seizoen twee krijgen we een "groter universum" te zien, iets dat showrunner Jon Favreau ons eerder heeft beloofd. De eerste nieuwe aflevering verschijnt op 30 oktober online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Simpsons-fans opgelet! Disney+ komt met 'Simpsons Forever'
Series / Trailer

Simpsons-fans opgelet! Disney+ komt met 'Simpsons Forever'

Sinds kort zijn de Simpsons een Disney-familie en er is nu een nieuw avontuur aangekondigd.

Even geleden verscheen op (de Amerikaanse) Disney+ het 31e seizoen van The Simpsons, ooit een animatieserie die je nooit aan het huis van de muis zou koppelen. Doordat Disney even geleden 20th Century Fox kocht veranderde dit. Nu is er een aankondiging.

Disney+ komt namelijk met Simpsons Forever. En dit is een ode aan de lange reeks van afleveringen die al zijn verschenen. De streamingdienst zal verschillende collecties van de reeds verschenen afleveringen presenteren om ervoor te zorgen dat mensen die Homer en zijn gezin niet kennen te ontmoeten.

Simpsons Forever
Iedere maand zullen een aantal favoriete afleveringen gepresenteerd worden onder de noemer Simpsons Forever. De eerste reeks staat in het kader van Halloween en daarom worden er de dertig Treehouse of Horror-afleveringen gebundeld.

Lees ook: Schandaal rond 'The Simpsons' is eindelijk opgelost

Andere thema's zijn The Simpsons Travels, The Simpsons Predicts en The Simpsons Sports. Een goede manier dus om de langst draaiende Amerikaanse sitcom te ontdekken! Tot op heden zijn er 687 afleveringen. In Nederland ontbreken nog het 31 en 32e seizoen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' seizoen 3 draait nu om 'The Burn': Wat is dat?
Series / Featured

'Star Trek: Discovery' seizoen 3 draait nu om 'The Burn': Wat is dat?

Wat is er gebeurd is met de United Federation of Planets?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na achttien maanden afwezigheid, is Star Trek: Discovery terug met een derde seizoen. Dat biedt een forse verandering ten opzichte van de vorige reeks. Ditmaal speelt de boel zich namelijk af in de 32ste eeuw, 930 jaar na de eerste twee seizoenen van de serie.

De trailers die we kregen, lieten zien dat er iets gebeurd is met de United Federation of Planets, waardoor alles anders is. Nu al weten we wat er aan de hand was: The Burn is gebeurd.

Lees ook: Nieuw logo voor Starfleet in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Wat is The Burn?
Michael Burnham komt uit een wormgat in de 32ste eeuw en crasht meteen tegen een schip van Cleveland 'Book' Booker. Hij heeft dilithium nodig voor zijn schip en dus besluiten hij en Michael samen te werken. Terwijl ze reizen, ziet Book dat Michael antieke technologie bij zich heeft. En vraagt hij of zij 'een van de echte gelovers' is in de Federation. Michael vraagt wat er was en daarop legt Book uit wat er met de Federation gebeurd is sinds de Burn.

Lees ook: Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Hij zegt dat 100 tot 120 jaar voor het 'heden' van de serie, er iets vreselijks plaatsvond. Tussen 3068 en 3088 ontplofte bijna alle dilithium in het sterrenstelsel. Terwijl die kristalachtige structuur noodzakelijk is om op warmsnelheid te kunnen reizen. Daardoor is er nog maar weinig van over en krijgen mensen als Book betaald in dilithium om hun werk te kunnen doen.

Zonder die voorraden, wordt het meeste ruimtereizen op snelheden onder die van het licht gedaan. Waardoor het voor de Federation dus niet mogelijk is om betekenisvol contact te onderhouden met alle leden, en het niet langer zomaar mogelijk is om andere delen van het sterrenstelsel te verkennen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De bloedstollende horrorserie 'La Révolution'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De bloedstollende horrorserie 'La Révolution'

Een bloederige strijd tussen rebellen en de adel staat centraal in de serie...

De nieuwe horrorserie La Révolution die op Netflix te bekijken is vanaf 16 oktober 2020 speelt zich af ten tijde van de Franse Revolutie. Dat alleen al is voldoende om ons (nu al) op het puntje van de stoel te doen belanden.

De serie La Révolution speelt zich af ten tijde van de achttiende-eeuw. In die periode wordt Frankrijk getroffen door een mysterieuze ziekte die er voor zorgt dat rebellen en de adel een wrede strijd met elkaar gaan uitvechten.

Bloeddorstige moordenaars
We schrijven het jaar 1787, een tijd waarin de toekomstige uitvinder van de guillotine ontdekt dat er een ziekte bestaat die de adel in bloeddorstige moordenaars verandert. De serie komt van de hand van Aurélien Molas. De regie is in handen van namen zoals Jérémie Rozan, Edouard Salier en Julien Trousselier.

Wil je graag ontdekken of deze serie wat is voor jou? Dan kan je daarvoor even de onderstaande trailer bekijken. Wil je de reeks meteen gaan bingen? In dat geval kan je ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!
Series / Nieuws

'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!

Stephen Amell ziet het eigenlijk niet zitten om nee te zeggen tegen een terugkeer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Stephen Amell heeft heel wat harten sneller doen kloppen deze week. Toen bekend werd gemaakt dat acteur Michael C. Hall terug keert voor nog eens tien afleveringen rond ieders favoriete seriemoordenaar Dexter, reageerde hij daar ook op.

Amell stopte met Crisis on Infinite Earths met zijn serie Arrow. Zijn heldhaftige personage, Oliver Queen, offerde zijn eigen leven op om het multiversum te redden in die crossover van het Arrowverse. Het was tijd voor hem om de serie en de rol los te laten. Maar hij kijk er toch naar uit om meer te maken.

Lees ook: Debuut Green Lantern in 'Arrowverse' lijkt aanstaande

Alles kan
Amell schrijft op Twitter: "dit is waarom je nooit nooit moet zeggen." De acteur sluit dus niets uit en ook geen terugkeer als Oliver Queen. Alles is uiteindelijk mogelijk, dus wie weet keert de held weer eens terug in een van de crossovers waar The CW ook over nadenkt.

Lees ook: Bekijk hier de Green Lantern in 'Arrow'!

Arrow is sinds januari voorbij, maar het Arrowverse gaat op volle kracht verder. Hieronder het bericht dat Stephen Amell op Twitter plaatste.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen!
Series / Featured

3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen!

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

The Haunting-series (2 seizoenen)
Deze Netflix-horrorserie The Haunting of Hill House van bedenker en regisseur Mike Flanagan (Doctor Sleep) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en past in de langere The Haunting-seriereeks die Netflix voor ogen lijkt te hebben.

Recent verscheen namelijk het losstaande The Haunting of Bly Manor gebaseerd op weer een ander boek, en ook deze richt zich logischerwijs op een spookhuis. Beide series zijn erg sterk ontvangen.



Lees ook: 3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt

Vikings (6 seizoenen)
Deze tv-serie van de zender History is compleet afgerond en staat met 79 afleveringen in zijn geheel op Netflix. We zien het geliefde verhaal over het tijdperk van de Vikingen in de 8e eeuw in Scandinavië.

Een van de belangrijkste figuren is de protagonist Ragnar Lothbrok van acteur Travis Fimmel en de serie volgt in grote lijnen de heldendaden van deze legendarische Viking-leider en zijn bemanning, familie en nakomelingen. Netflix werkt aan het vervolg Vikings: Valhalla.



Lees ook: 3 waanzinnig leuke series op Netflix om in één ruk te kijken

Borgen (3 seizoenen)
Met drie seizoenen is dit een van de succesvolste misdaad-/politieseries uit Denenmarken, bedacht door Adam Price. In de serie volgen we de politiek leider Birgitte Nyborg die de eerste vrouwelijke premier van Denemarken wordt.

En dat heeft een flinke impact op haar privéleven en haar dierbaren. Er zijn 30 afleveringen binnen 3 seizoenen. Recent werd duidelijk dat er een vierde seizoen komt die in 2022 moet debuteren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!
Series / Nieuws

Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!

De Star Wars-serie rond Cassian Andor krijgt nu een titel voor Disney+.

Het is nog niet helemaal zeker hoe de serie rond Cassian Andor gaat heten. Die serie wordt op dit moment ontwikkeld voor streamingdienst Disney+ en is een van de op z'n minst vijf series die we kennen voor de streamingdienst.

Vandaag horen we echter dat de serie Star Wars: Andor gaat heten. Een korte, krachtige titel die meteen duidelijk maakt over wie de serie gaat. Zo weet je dus ook meteen dat de boel echt voornamelijk gaat draaien om de held die we ontmoetten in de film Rogue One: A Star Wars Story.

Lees ook: Tegenslag voor 'Star Wars'-serie van Disney+

Opnames snel van start
Volgens Bespin Bulletin zal de serie volgende maand beginnen met de opnames in de Pinewood Studios. Daarmee is de serie dus snel op komst en zal deze mogelijk echt al in 2021 te zien kunnen zijn.

Lees ook: Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

Verder werkt men bij Disney+ aan een hele rits series rond Star Wars-personages. Zo krijgen we een tweede en derde seizoen van The Mandalorian. En krijgen we series rond Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi. Ook komt er een serie rond The Bad Batch en wordt er aan een serie rond vrouwelijke premiejagers gewerkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Outsider' seizoen 2 komt er volgens Stephen King
Series / Nieuws

'The Outsider' seizoen 2 komt er volgens Stephen King

Een vervolg op het eerste seizoen van de succesvolle Stephen King-verfilming komt eraan!

Hoewel HBO nog niet officieel heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van Stephen King-verfilming The Outsider, hebben verschillende castleden de laatste maanden dikke hints gegeven dat dit wel degelijk gaat gebeuren. King zelf bevestigt nu dat het tweede seizoen er écht komt!

Lees ook: Stephen King over 'The Outsider'-serie die waarschijnlijk een dikke hit gaat worden

Tijdens een recent interview met Entertainment Weekly zei King er het volgende over:

"Er komt een tweede seizoen van The Outsider zodra HBO met de productie kan beginnen."

King onthulde tevens dat het tweede seizoen niet gebaseerd wordt op het door Holly Gibney aangevoerde korte verhaal If It Bleeds. "Het verschil tussen de verhaallijnen van mijn boek en de serie van Richard Price maakt het lastig om dat verhaal te volgen", aldus King.

King is op de hoogte
King gaf ook stiekem aan hoever de ontwikkeling van het tweede seizoen al is gevorderd:

"Ik weet precies waar het naartoe gaat, want ik heb al een paar scripts gelezen. Ik kan je vertellen waar ze over gaan, maar dan moet ik je wel vermoorden. Laat ik het erop houden dat het verhaal te gek is en een heel eng bovennatuurlijk element bevat."

Lees ook: Trailer Stephen King-serie 'The Outsider'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.