3 topseries op Netflix om in één ruk te bingewatchen!

3 topseries op Netflix om te bingewatchen!

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Bram de Groot, 17 oktober 2020 om 11:03

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
The Haunting-series (2 seizoenen)
Deze Netflix-horrorserie The Haunting of Hill House van bedenker en regisseur Mike Flanagan (Doctor Sleep) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en past in de langere The Haunting-seriereeks die Netflix voor ogen lijkt te hebben.

Recent verscheen namelijk het losstaande The Haunting of Bly Manor gebaseerd op weer een ander boek, en ook deze richt zich logischerwijs op een spookhuis. Beide series zijn erg sterk ontvangen.


Lees ook: 3 gave sci-fi series die je nu op Netflix vindt

Vikings (6 seizoenen)
Deze tv-serie van de zender History is compleet afgerond en staat met 79 afleveringen in zijn geheel op Netflix. We zien het geliefde verhaal over het tijdperk van de Vikingen in de 8e eeuw in Scandinavië.

Een van de belangrijkste figuren is de protagonist Ragnar Lothbrok van acteur Travis Fimmel en de serie volgt in grote lijnen de heldendaden van deze legendarische Viking-leider en zijn bemanning, familie en nakomelingen. Netflix werkt aan het vervolg Vikings: Valhalla.


Lees ook: 3 waanzinnig leuke series op Netflix om in één ruk te kijken

Borgen (3 seizoenen)
Met drie seizoenen is dit een van de succesvolste misdaad-/politieseries uit Denenmarken, bedacht door Adam Price. In de serie volgen we de politiek leider Birgitte Nyborg die de eerste vrouwelijke premier van Denemarken wordt.

En dat heeft een flinke impact op haar privéleven en haar dierbaren. Er zijn 30 afleveringen binnen 3 seizoenen. Recent werd duidelijk dat er een vierde seizoen komt die in 2022 moet debuteren.


Lees meer over: The Haunting of Hill House, Vikings, Borgen

Populair nieuws