Netflix voegde deze topseries toe de afgelopen week

Netflix voegde deze topseries toe afgelopen week

Afgelopen week verschenen er heel wat nieuwe series en afleveringen op Netflix.

Jim Pedd, 16 oktober 2020 om 08:14

Netflix voegde weer heel wat nieuwe series toe de afgelopen week. Vandaag zetten we dat zoals gebruikelijk voor je op een rij.
Laten we beginnen met de serie Star Trek: Discovery, die vanaf vandaag weer te zien is. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie. Deze week de première, waarin we zien dat Commander Burnham en de crew van de Discovery terecht komt in de verre toekomst.

Nieuwe afleveringen
STAR TREK: DISCOVERY S03E01: Het derde seizoen is van start met de eerste van 16 afleveringen. We krijgen te zien hoe de verre toekomst eruit ziet en leren over het verval van de Federation.
LA VALLA S01E05: Een familie vecht om te overleven in een dystopisch Madrid.
UNDERCOVER S02E06: De serie over drugscriminaliteit in Nederland en België gaat verder.

Nieuwe series
THE HAUNTING OF BLY MANOR (1 seizoen): De leden van een gebroken gezin worden geconfronteerd met enge herinneringen aan een oud huis waar ze nu zijn gaan wonen.
FAST & FURIOUS: SPIONNENRACERS (2 seizoenen): Tony Toretto en zijn vrienden infiltreren het criminele straatcircuit.
STRANGER (2 seizoenen): Een openbaar aanklager met weinig inlevingsvermogen stort zich samen met een vrouwelijk rechercheur op een bizarre moordzaak en een omkopingsschandaal.
KIPO AND THE AGE OF WONDERBEASTS (3 seizoenen): Een meisje in een veilige, ondergrondse wereld krijg teen spoedcursis in overleven als een aanval van mutanten haar naar de oppervlakte drijft.
THE CABIN WITH BERT KREISCHER (1 seizoen): Komiek Bert Kreischer gaat naar een hut om tot rust te komen en nodigt zijn vrienden uit.
GLOW UP (1 seizoen): Make-upartiesten gaan de uitdaging aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen.
DEAF U (1 seizoen): Deze serie verkent het leven van een hechte groep dove en slechthorende studenten op de Gallaudet University.
SOCIAL DISTANCE (1 seizoen): Deze serie is in isolatie gefilmd en bevat grimmige en grappige interpretaties van het leven op afstand.
WANTED (3 seizoenen): Tegenpolen Lola en Chelsea zijn getuigen van een moord. Ze worden ten onrechte hiervan beschuldigd en moeten vluchten.
BRANDWEERMAN SAM (4 seizoenen): Samen met zijn vrienden beleeft brandweerman Sam veel avonturen.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws