search
'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

Hoe wordt het derde seizoen van Star Trek: Discovery ontvangen door de critici?

Vanaf vandaag gaat Star Trek: Discovery weer verder. We zijn alweer toe aan het derde seizoen van de serie. Maar is dat een beetje geslaagd? Vandaag zetten we de eerste recensies voor je op een rij.

Star Trek: Discovery pikt de draad direct na het einde van het tweede seizoen op. We zien Michael Burnham dus crashen in de toekomst. Ze komt uit een wormgat en botst tegen een sterrenschip van Charles 'Book' Booker. Beiden crashen op een onbekende planeet, waar ze elkaar leren kennen.

Lees ook: Nieuw logo voor Starfleet in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Wat is er aan de hand?
Het nieuwe seizoen zet de vraag centraal wat er met de Federation gebeurd is. Die is namelijk een heel stuk kleiner dan tot nu toe het geval was. En dat komt ergens door: de 'Burn'. Wat dat is laten we even in het midden.

Lees ook: Nieuw op Netflix 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Hieronder de eerste reacties op een rij!
ComicBook.com : "Op basis van deze eerste paar afleveringen verwachten we een bevredigende en emotionele reis voor eenieder die besluit hem te maken."
Decider: "Discovery voelt nu als een verfrissende blik op het klassieke Trek. Het eerste seizoen draaide om een crew die elkaar niet vertrouwde, uiteen gedreven door een kapitein die hen niets vertelde. In het tweede seizoen zagen we die crew leren samenwerken en een familie worden. Dit derde seizoen laat hen als een eenheid werken, en vreemde nieuwe planeten verkennen."
Slant Magazine: "Deze shift naar een meer door een ensemble gedreven, idee-gefocust format, is heel erg welkom. Hoewel de première niet zo sterk is, slaagt het derde seizoen van Discovery er in elk geval wel in om nieuwe dingen te verkennen."
Ars Technica: "Discovery's wedergeboorte is de wedergeboorte van het optimisme van de Federation… en dat hebben we meer dan ooit nodig!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen