Disney+ voegde 3 nieuwe series toe afgelopen week

Disney+ laat zijn aanbod weer iets groeien, maar we wachten nog op The Mandalorian.

Jim Pedd, 18 oktober 2020 om 17:58

Wat series betreft, blijft het nogal wisselend op Disney+. Het Original-aanbod is wat de streamingdienst uiteindelijk echt aantrekkelijk kan maken, maar dat laat nog wat te wensen over. Grote Star Wars-series komen de komende jaren pas en dat geldt ook voor de Marvel Studios-series.
Gelukkig is het niet een en al kommer en kwel en zijn er deze week weer drie nieuwe dingen toegevoegd aan het aanbod van Disney+. We zetten het voor je op een rij:
MERE ET FILLE: In deze Franse komedieserie volgen we de veertienjarige Barbara en haar moeder Isabelle. Isabelle is net gescheiden van haar man en moet in haar eentje zorgen dat Barbara goed opgroeit en een mooi leven heeft.
ONE DAY AT DISNEY S01E46: In deze gloednieuwe aflevering van One Day at Disney volgen we Alfredo Ayala. Hij is een R&D Imagineer voor Disney en helpt hele nieuwe technieken ontwerpen. In deze aflevering neemt hij ons mee in zijn werk.
BECOMING S01E04: In deze vijfde aflevering van Disney-serie Becoming volgen we singer-songwriter Colbie Caillat. Zij kijkt naar haar succesvolle carrière terug en vertelt over haar angst om op het toneel te staan.

Lees meer over: Disney Plus, Weekaanbod

Populair nieuws