Verwarring rondom nieuwe Disney+ serie 'She-Hulk'

Verwarring rondom nieuwe Disney+ serie 'She-Hulk'

Actrice Tatiana Maslany ontkent dat ze gecast is in Disney+-serie She-Hulk.

Jim Pedd, 18 oktober 2020 om 18:00

Hoewel meerdere vakbladen claimden dat ze gecast was als She-Hulk, stelt actrice Tatiana Maslany nu dat die berichten niet kloppen. Ze is niet gecast en daarmee moet Disney+ mogelijk op zoek naar een andere ster.
"Dat is dus niet echt iets, en voelt een beetje als een persbericht dat uit de hand is gelopen," aldus Maslany in een interview met The Sudbury Star. "Het is helemaal niet - ik ben in het verleden wel eens aan dit soort dingen gekoppeld, en de pers sprong er dan bovenop, maar in dit geval klopt het helaas niet."

Lees ook: Vrouwelijke Hulk gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'!

Nogal opmerkelijk
Het is nogal een opmerkelijk verhaal, want de actrice zou volgens diverse vakbladen gecast zijn. Ook feliciteerde co-ster Mark Ruffalo de actrice. Dat laatste wees er al helemaal op dat de verhalen zouden kloppen. Een Marvel-acteur zou dat toch wel moeten weten?

Lees ook: Opvallend nieuws rond Marvels 'She-Hulk'

Maar nu Maslany de verhalen ontkent, moeten we helaas concluderen dat ze niet kloppen. Voor de serie She-Hulk moet nu dus gezocht worden naar een nieuwe actrice. Dat zal snel moeten gaan, want begin volgend jaar gaan de opnames van start.

Bron: the sudbury star

Lees meer over: She Hulk, Marvel, MCU, Disney Plus, Tatiana Maslany

Populair nieuws