search
Nieuwe promo 'Better Call Saul'
Series / Trailer

Nieuwe promo 'Better Call Saul'

Onze favoriete advocaat probeert ieders aandacht te trekken.



Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor het eerste seizoen van AMC-serie Better Call Saul. In de promo zien we hoe Saul Goodman, die op dat moment eigenlijk nog Jimmy McGill heet, aandacht probeert te trekken. Net als in Breaking Bad speelt Bob Odenkirk de hoofdrol in de serie, die zich voor, tijdens en na Breaking Bad af zal spelen.

Een tijd geleden vertelde showrunner Vince Gilligan nog dat de serie het verhaal moet vertellen van hoe de advocaat Jimmy McGill op het verkeerde pad terecht komt en noodgedwongen naar New Mexico verhuist, om daar onder een nieuwe identiteit verder te gaan. "Een deel ervan [speelt zich af] voor Breaking Bad, tijdens Breaking Bad en na Breaking Bad," werd toen nog verteld.

Naast Bob Odenkirk zal in ieder geval ook Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) terugkeren in de serie. Verder spelen onder meer Michael McKean (Chuck), Rhea Seehorn (Kim), Patrick Fabian (Hamlin) en Michael Mando (Nacho) rollen in de spin-off. Better Call Saul is in de Verenigde Staten begin 2015 te zien op AMC, maar beleeft in Nederland zijn première op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen