Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' aflevering 2 vrijgegeven

'Star Trek: Discovery' toont tweede aflevering

Star Trek: Discovery gaat snel verder met het derde seizoen; aflevering twee is snel te zien.

Jim Pedd, 18 oktober 2020 om 21:36

Star Trek: Discovery is weer van start. Afgelopen vrijdag was de eerste aflevering van het derde seizoen te zien op Netflix. En nu kunnen we elke week weer op vrijdag een nieuwe aflevering verwachten.
Vandaag is er een promo voor die tweede aflevering vrijgegeven. In de anderhalve minuut durende video zien we eindelijk wat er met de Discovery is gebeurd. Die miste namelijk helemaal in de eerste aflevering van dit derde seizoen. Maar het wordt nog interessant wat er straks allemaal te gebeuren staat, zoveel wordt heel snel duidelijk.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

Star Trek: Discovery
Star Trek: Discovery laat namelijk zien dat de Discovery aan het crashen is richting een bizarre planeet. Gelukkig zal de crew dat weten te voorkomen. Maar dan beginnen de problemen natuurlijk pas. De Discovery is namelijk in de verre toekomst beland, een toekomst waarin lichtsnelheid niet meer gehaald wordt en het reizen tussen planeten praktisch onmogelijk is geworden.

Lees ook: Nieuw logo voor Starfleet in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Waar de vorige aflevering nog enkel Michael Burnham en Book liet zien, gaat deze volgende aflevering ook meer laten zien van de Discovery zelf en de crew van het schip. Hieronder de promo!


Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access

Populair nieuws