search
Simpsons-fans opgelet! Disney+ komt met 'Simpsons Forever'
Series / Trailer

Simpsons-fans opgelet! Disney+ komt met 'Simpsons Forever'

Sinds kort zijn de Simpsons een Disney-familie en er is nu een nieuw avontuur aangekondigd.

Even geleden verscheen op (de Amerikaanse) Disney+ het 31e seizoen van The Simpsons, ooit een animatieserie die je nooit aan het huis van de muis zou koppelen. Doordat Disney even geleden 20th Century Fox kocht veranderde dit. Nu is er een aankondiging.

Disney+ komt namelijk met Simpsons Forever. En dit is een ode aan de lange reeks van afleveringen die al zijn verschenen. De streamingdienst zal verschillende collecties van de reeds verschenen afleveringen presenteren om ervoor te zorgen dat mensen die Homer en zijn gezin niet kennen te ontmoeten.

Simpsons Forever
Iedere maand zullen een aantal favoriete afleveringen gepresenteerd worden onder de noemer Simpsons Forever. De eerste reeks staat in het kader van Halloween en daarom worden er de dertig Treehouse of Horror-afleveringen gebundeld.

Lees ook: Schandaal rond 'The Simpsons' is eindelijk opgelost

Andere thema's zijn The Simpsons Travels, The Simpsons Predicts en The Simpsons Sports. Een goede manier dus om de langst draaiende Amerikaanse sitcom te ontdekken! Tot op heden zijn er 687 afleveringen. In Nederland ontbreken nog het 31 en 32e seizoen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen