Goed nieuws voor Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 3

Goed nieuws voor 'The Mandalorian' seizoen 3

Op 30 oktober start op Disney+ het volgende seizoen van The Mandalorian.

Bram de Groot, 17-10-2020 19:00

Over zo'n twee weken start het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ en daar zitten heel wat Star Wars-fans op te wachten. En er is meer goed nieuws aangezien het derde seizoen er ook komt en de opnames moeten heel snel gaan aanvangen.
Volgens showrunner en regisseur Jon Favreau is er al het vertrouwen dat het nieuwe seizoen nog voor het einde van dit jaar een opnamestart ziet. "We werken op planning en starten met schieten voor het einde van dit jaar," aldus Favreau tegenover Variety.

Veel groene schermen
"We gaan ervan uit dat we verder kunnen gaan," zei Favreau over de COVID-19 situatie. De serie wordt met veel groene schermen gemaakt en dat zorgt voor een makkelijkere productie dan in het geval er opnames op locatie gemaakt moeten worden.

"We bevinden ons in zeer kleine situaties en vaak hebben we veel personages in maskers," zei hij. "En we hebben ook veel digitaal werk dat de dingen verbetert. Dus we zijn een show die waarschijnlijk goed is toegerust om flexibel te zijn op basis van de protocollen die ontstaan rond het opnieuw opstarten van werk."

Bron: variety

Lees meer over: Star Wars, Jon Favreau, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws