Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie

Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'

Teyonah Parris over de Marvel-serie die een badass Monica Rambeau gaat laten zien.

Bram de Groot, 17 oktober 2020 om 19:00

De eerste volledige trailer voor WandaVision liet haar al kort zien: het opgegroeide personage Monica Rambeau, eerder al kind te zien in de film Captain Marvel. Het is nu Mad Men-actrice Teyonah Parris die de rol invult.
In gesprek met The Undefeated sprak de actrice over haar debuut als de S.W.O.R.D. agent in het Marvel Cinematic Universe. We krijgen te zien dat ze betrokken raakt bij wat Scarlet Witch en Vision allemaal uitspoken in hun gecreëerde sitcom-wereldje.

Badass Monica Rambeau
"Het is een jeugddroom om een Marvel-superheld te worden. Ik kan me zelfs herinneren... Ik heb altijd gezegd dat ik een superheld wilde worden. En toen de MCU startte, zat ik denk ik op de universiteit. En toen was ik al van: 'Oh, ik wil een Marvel-superheld zijn,'" aldus de enthousiaste Parris.

En over haar personage en de serie zegt ze: "Ik ben erg dankbaar dat ik deel uitmaak van dit universum. En Monica Rambeau is zo'n badass. Ze is een enorme badass in de strips. En ik kan gewoon niet eens geloven dat dit gebeurt. Dit is een actiefilm gemengd met sitcoms. Het is waanzinnig."

Lees ook: Grote verrassing op komst in Marvel-serie 'WandaVision'

Ergens in december
WandaVision moet ergens in december op Disney+ starten met in totaal zes afleveringen. Het is de aftrap van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe en luidt naar verluidt ook de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness in.


Bron: the undefeated

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws