'The X-Files'-maker zegt sorry voor laatste het seizoen

The X-Files-maker zegt sorry voor laatste seizoen

Chris Carter had ook liever een ander einde gezien voor The X-Files.

Jim Pedd, 19 oktober 2020 om 10:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The X-Files-bedenker Chris Carter zegt sorry voor het einde van het elfde seizoen. Dat kreeg nogal een cliffhanger en de kans is klein dat er nog een twaalfde seizoen komt. Daar heeft actrice Gillian Anderson namelijk geen zin in.
Het einde van The X-FIles seizoen 11 was behoorlijk open. Dat terwijl actrice Gillian Anderosn heel openlijk vertelde over haar rol in de serie. Ze was er klaar mee en had geen zin meer om nog eens terug te keren als Dana Scully. Desondanks koos Carter er niet voor om de seizoensfinale gesloten te maken.

Lees ook: 'The X-Files'-franchise neemt bizarre nieuwe wending

Niet afgerond
"De verhalen van Skinner, Mulder, Scully en William zijn nog niet afgerond. Het spijt me dat ik dat niet heb kunnen doen. Dat Gillian besloten heeft om verder te gaan met haar carrière, betekent dat we niet terug kunnen keren met Scully en Mulder. Dat wil dus niet zeggen dat er niet nog een manier is om The X-Files te maken. Dus op dit moment denk ik dat de toekomst nog ongeschreven is," aldus Carter.

Lees ook: Alle afleveringen van 'The X-Files' vanaf nu te streamen!

In het elfde seizoen kwam de kijker erachter dat William niet de zoon van Scully en Mulder was, maar van de Cigarette-Smoking Man die Scully gedrogeerd en bezwangerd had. Fans waren niet de enigen die teleurgesteld waren; ook Anderson bleek dat te zijn.

Bron: Conspiracy Podcast

Lees meer over: The X Files, Chris Carter, Gillian Anderson

Informatie over de serie: The X-Files

Populair nieuws