search
Alle afleveringen van 'The X-Files' vanaf nu te streamen!
Series / Nieuws

Alle afleveringen van 'The X-Files' vanaf nu te streamen!

Alle elf de seizoenen van 'The X-Files' zijn vanaf nu te bekijken bij de streamingdienst Amazon Prime.

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor abonnees van Amazon Prime Video. Zij hebben namelijk vanaf nu de mogelijkheid om alle seizoenen van The X-Files te streamen.

Amazon Prime Video voegt in één klap alle elf de seizoenen toe van The X-Files. Het gaat in totaal om zomaar even 218 afleveringen. Het bekende drama vertelt uiteraard het verhaal van een afdeling van de FBI die is gespecialiseerd in het onderzoeken (en oplossen) van onverklaarbare gebeurtenissen. Hoofdrolspelers in de reeks zijn uiteraard David Duchovny en Gillian Anderson.

Alle seizoenen in één klap
In eerste instantie was de serie The X-Files natuurlijk te zien in de jaren '90 op de zender Fox. In het jaar 2002 besloot ze echter om de serie stop te zetten. In 2016 verscheen er echter alsnog een tiende seizoen waarna er in 2018 nog een extra deel aan werd toegevoegd. Bovendien verschenen er door de jaren heen, meer bepaald in het jaar 1998 en 2008 ook nog twee X-Files films.

In ieder geval, ben jij een fan van The X-Files of heb je de serie onverhoopt nog niet (volledig) gezien? Dan ben je dus vanaf nu bij Amazon Prime Video aan het juiste adres!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen