'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen

'Dexter'-revival wordt geen normaal nieuw seizoen

Dexter komt nu echt tot een einde, dit wordt dus geen gewoon negende seizoen.

Jim Pedd, 19 oktober 2020 om 10:19

De serie Dexter eindigde met het achtste seizoen. Dat einde was bepaald niet goed ontvangen. Heel wat fans, maar ook critici, vonden het eigenlijk maar niks.
Volgens showrunner Clyde Phillips moeten we niet denken dat het aankomende nieuwe seizoen een negende wordt. "Dit is niet het negende seizoen. Dit is een kans om de serie een tweede finale te geven."

Lees ook: 'Dexter' keert terug met Michael C. Hall!

Tweede finale
"We beginnen eigenlijk een beetje met niets," aldus Phillips. "We willen niet dat dit het negende seizoen van Dexter is. Er zijn tien jaar verstreken, of hoeveel jaren het ook zijn als de serie begint. En die verstreken tijd zie je ook echt terug in de serie."

Lees ook: Legendarische serie 'Dexter' vanaf nu geheel te streamen!

"Wat het einde van de serie betreft, dit gaat het einde daarvan niet reflecteren. Dit is een geweldige kans om een tweede finale te schrijven voor de serie. En Showtime was daar heel open en toegankelijk in."

En dus kunnen we nu verwachten dat er een heel nieuw seizoen komt, dat de boel goed tot een einde brengt. Er komen tien afleveringen, die in de loop van 2021 te zien moeten zijn.

Bron: THR TV's Top 5

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall, Clyde Phillips

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws