Henry Cavill plaatst nieuwe teaserfoto Netflix-serie 'The Witcher'

Henry Cavill plaatst nieuwe teaserfoto The Witcher

Acteur Henry Cavill is straks weer te zien in de hoofdrol van Geralt of Rivia.

Jim Pedd, 20 oktober 2020 om 06:00

Acteur Henry Cavill is druk bezig met trainen voor het tweede seizoen van The Witcher. De acteur blijft daarmee in vorm, want hij is behoorlijk gespierd voor de rol van Geralt of Rivia.
Cavill plaatste het beeld op zijn Instagram, waarmee we weer een nieuwe teaser hebben voor het tweede seizoen. Dat is in de maak en zal zo snel mogelijk naar Netflix komen. Toch zal dat pas volgend jaar ergens zijn, meer dan een jaar na de première van het eerste seizoen. Ondertussen breidt Netflix de franchise wel flink uit.

Lees ook: Gruwelijk beeld Yennefer in 'The Witcher' seizoen 2

Tweede seizoen
Het tweede seizoen pikt de draad direct na het einde van de eerste reeks op. Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen bij de Battle of Sodden. En dus neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: Kaer Morhen. Daar is hijzelf opgegroeid.

Lees ook: 'The Witcher' laat badass Ciri zien!

Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent buiten de muren van het kasteel strijden om heerschappij over de wereld, moet Geralt het meisje Ciri beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die zij diep in zich heeft.


Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Netflix

Populair nieuws