Meer 'The Walking Dead'-series op komst!

Meer 'The Walking Dead'-series op komst!

Goed nieuws voor fans van The Walking Dead: De franchise blijft voorlopig nog wel even.

Jim Pedd, 20 oktober 2020 om 07:06

The Walking Dead blijft voorlopig bij ons. Dat ondanks dat de hoofdserie tot een einde zal komen. Dat belooft bedenker en producent Robert Kirkman tijdens de New York Comic-Con.
AMC kondigde kortgeleden aan dat de serie tot een einde komt met een 24 afleveringen tellend elfde seizoen. Daarmee zijn er nog maar 30 afleveringen te gaan tot het definitieve einde van de serie. Maar er komt al een spin-off rond Daryl en Carol, die de draad oppikt na het einde van de moederserie. De franchise blijft voorlopig dan ook gewoon bestaan.

Lees ook: Goed nieuws voor 'The Walking Dead'-fans!

Meer op komst
"Ik weet dat kortgeleden het einde van The Walking Dead met seizoen 11 aangekondigd werd. En dat vinden we allemaal vreselijk. Het is echt jammer om te zien dat het gaat stoppen. Maar het is iets waar we naar opgebouwd hebben dus intern vinden we het eigenlijk ook heel opwindend," aldus Kirkman.

Lees ook: 'The Walking Dead' zet Rick Grimes tegenover CRM

De bedenker van de franchise belooft ook dat er voorlopig meer op komst is. "We hebben de spin-off rond Carol en Daryl die recent aangekondigd is. En er zijn nog dingen als Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. En nog wat dingen die nog niet aangekondigd zijn en er zullen komen. Geloof mij: The Walking Dead blijft voorlopig."

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws