'The Walking Dead: World Beyond' onthult meer over de mysterieuze CRM

The Walking Dead: World Beyond onthult nieuwe info

The Walking Dead: World Beyond onthult nu al details over de mysterieuze organisatie CRM.

Jim Pedd, 20 oktober 2020 om 10:20

The Walking Dead: World Beyond heeft weer iets nieuws onthuld over de mysterieuze organisatie CRM, die Rick Grimes mee nam en een grote rol heeft in het universum.
De CRM is deel van de Alliance of Three, een groep van drie grote beschavingen die zichzelf het symbool van drie overlappende cirkels hebben toebedeeld. De CRM werkt aan een geneesmiddel voor de zombie-pandemie en werkte even samen met de Campus Colony. Maar aan het einde van de eerste aflevering van The Walking Dead: World Beyond werd de hele Campus Colony, 10.000 mensen sterk, uitgemoord door de CRM.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday

Wie is de CRM
In de aflevering The Tyger and the Lamb uit soldaat Barca spijt voor de slachting. Maar de CRM vindt dat het een "bedreiging geneutraliseerd" heeft. Elizabeth Kublek, luitenant-kolonel van de CRM, maakt vervolgens een heel punt van haar appartement. Ze laat zien dat de CRM dat heeft wat de meeste mensen niet hebben: energie, water, medicijnen, transport, scholen, cultuur, geld, agricultuur. Een werkende economie, leiders, rechtbanken en wetgeving.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' toont nieuwe zombie

"We zijn het laatste licht van de wereld. Wij zijn de laatste hoop. En wij, ons, zorgen ervoor dat deze populatie van 200.000 zielen kunnen bestaan. Om aan de toekomst te bouwen. De Campus Colony leek geen bedreiging, maar dat zouden ze wel worden."

Daarop wordt Barca overgedragen aan een groep in zwart geklede soldaten, die jassen en schilden dragen die bestand zijn tegen zombie-aanvallen. Barca moet naar het CRM Health and Welfare Complex, waar hij blijft tot hij weer kan dienen.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, The Walking Dead

Populair nieuws