'You' seizoen 3 verwelkomt enkele nieuwe gezichten

'You' seizoen 3 verwelkomt enkele nieuwe gezichten

Twee mooie namen komen de cast van het derde seizoen versterken...

Geoffrey Ketels, 20 oktober 2020 om 11:24

Het derde seizoen van de Netflix-serie You introduceert twee nieuwe gezichten. Het nieuwe seizoen wordt ergens in de loop van volgend jaar verwacht.
In januari van dit jaar raakte bekend dat er met zekerheid nog een extra vervolg zou komen op de Netflix-serie You. De algemene verwachting is dat dit nieuwe seizoen ergens in de loop van 2021 zal verschijnen. Bovendien wordt verwacht dat ze net als haar voorganger terug zal bestaan uit 10 afleveringen.

Lees ook: 'You'-acteur overleden aan Coronavirus

Twee nieuwe namen
Twee nieuwe namen dus voor het derde seizoen en zeker niet van de minste... In eerste instantie gaat het om Shalita Grant, onder meer bekend van NCIS:New Orleans. Daarnaast is ook Travis VanWinkle toegevoegd aan de cast. Hij was in het verleden reeds te zien in onder meer The Last Ship.

De serie You is gebaseerd op de bestseller die door Caroline Kepnes op de markt is gebracht. De serie vertelt het verhaal van moordenaar Joe Goldberg die in het tweede seizoen verliefd werd op Love Quinn. Van haar is bekend dat ze terug te zien zal zijn in het derde seizoen.

In eerste instantie werd de serie geïntroduceerd door Lifetime, maar inmiddels wordt ze uitgebracht onder de vleugels van Netflix.

Lees ook: Derde seizoen 'You' laat nog lang op zich wachten

Lees meer over: You, serie, series, Netflix

Populair nieuws