Splinternieuwe trailer 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Nieuwe trailer 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Terug naar Mando en The Child: vanaf 30 oktober weer op Disney+ te zien.

Bram de Groot, 20-10-2020 09:18

Volgende week vrijdag start op Disney+ het tweede seizoen van The Mandalorian en daarin gaan we weer heel wat uit "a galaxy far far away" zien. Wat te denken van de komst van Boba Fett? Hieronder zie je de compleet nieuwe trailer / Special Look voor de Star Wars-serie!
Van showrunner Jon Favreau die ook optreedt als regisseur, samen met namen als Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez zien we het vervolg op het avontuur van de Mandalorian (Pedro Pascal), die nu ook een naam heeft: Din Djarin.

Lees ook: Verrassende terugkeer in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Baby Yoda... Op zoek naar een Jedi
Het doel in The Mandalorian seizoen twee lijkt het vinden van een nog onbekende Jedi. In het achtdelige avontuur zijn Mando en The Child opnieuw doelwit van Moff Gideon van Giancarlo Esposito, maar krijgen we ook Boba Fett (Temuera Morrison) te zien, die overigens geen echte Mandalorian is net als zijn vader Jango Fett.

Lees ook: Goed nieuws voor Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 3

Andere nieuwe personages in seizoen twee zijn Michael Biehn als een premiejager, Rosario Dawson als spymaster Ahsoka Tano, Katee Sackhoff als de voormalig Mandalorian-leider Bo-Katan Kryze en Timothy Olyphant als Cobb Vanth, een personage dat het pak van Boba Fett weet te bemachtigen in Star Wars-boeken.


Bron: Disney

Lees meer over: Star Wars, Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, George Lucas, Boba Fett, Seizoen 2

Populair nieuws