3 topseries op Netflix om gelijk te streamen!

3 series op Netflix die je direct kunt bingen!

Op zoek naar een nieuwe serie om gelijk op te starten? Check deze drie tips!

Bram de Groot, 20 oktober 2020 15:59

Hieronder drie tips voor series die je nu gewoon op Netflix kunt aanzetten en heerlijk kunt bingen. Zeker handig als je even geen inspiratie hebt.
Spy | Te zien op: Netflix
Deze miniserie met onder meer Sacha Baron Cohen en Noah Emmerich is een verrassende en spannende serie met zes afleveringen. In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.


Ozark | Te zien op: Netflix
Er staan nu drie seizoenen van deze misdaadserie op Netflix en is één van de betere, als je het wat grauwe seizoen twee niet te zwaar meeweegt. Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Een vierde seizoen is in de maak.


The People v. O. J. Simpson: American Crime Story | Te zien op: Netflix
Deze misdaadserie bestaat uit verschillende seizoenen, met ieder seizoen een nieuw onderwerp. In dit eerste seizoen zijn er rollen voor onder meer Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson, John Travolta, Courtney B. Vance en Sterling K. Brown en wordt er gekeken naar de strafzaak van O.J. Simpson. Dikke aanrader!


Lees meer over: Spy, Ozark, The People v OJ Simpson, American Crime Story

Populair nieuws