Netflix zet nu al een punt achter de serie 'Away'

Netflix zet nu al een punt achter de serie 'Away'

Away stopt na slechts 1 seizoen alweer op Netflix, helaas dus voor fans van de serie.

Jim Pedd, 21 oktober 2020 om 07:04

Netflix heeft ervoor gekozen om Away niet te verlengen voor een tweede seizoen. De dramaserie, waarin Hilary Swank een hoofdrol speelde, keert dus niet terug. De beslissing valt iets meer dan anderhalve maand nadat het eerste seizoen op de streamingdienst verscheen.
Voordat Netflix een beslissing neemt over het al dan niet verlengen van een serie, bekijkt men de kijkcijfers versus de kosten. Away bracht enige weken door in de top 10 best bekeken streamingseries volgens Nielsen, en piekte op de tweede plaats. Dat bleek dus niet genoeg voor een verlenging.

Lees ook: Eerste trailer Netflix-serie 'Away': Hilary Swank vertrekt naar Mars!

Away[/i]
De serie Away volgde de Amerikaanse astronaut Emma Green. Zij bereidt zich erop voor om een internationale crew te leiden op de eerste missie naar Mars. En moet proberen het feit dat ze haar echtgenoot en haar tienerdochter achter zal laten terwijl zij haar hard nodig hebben, een plek te geven.

[b]Lees ook: Eerste beelden Netflix-original 'Away' met Hilary Swank


Terwijl de reis van de crew in de ruimte intensiever wordt, neemt de complexiteit van de persoonlijke dynamiek en het effect van de mensen die langere tijd weg zijn, ook flink toe.

Bron: Deadline

Lees meer over: Away, Netflix, Hilary Swank

Populair nieuws