Eerste beeld Zendaya in extra 'Euphoria'-afleveringen!

Alles stond al klaar voor het tweede seizoen, maar vlak voor de opnames sloot alles vanwege het virus.

Emma Nota, 20-10-2020 14:39

Het wachten op meer Euphoria is zojuist een stuk korter geworden. Maandag maakte Emmy-winnaar Zendaya het nieuws op sociale media bekend dat de HBO-serie twee speciale afleveringen krijgt, waarvan de eerste op 6 december wordt uitgezonden.
"We hebben ze echt gemist", schrijft Zendaya in het onderschrift bij een foto van haar personage, Rue, weerspiegeld in een oog.De eerste aflevering, uitgezonden op HBO, is beschikbaar om te streamen op HBO Max en pakt het verhaal op na de gebeurtenissen van de finale van seizoen 1. Nadat Rue door Jules (Hunter Schafer) werd achtergelaten op het treinstation en terugkeerde, volgt de speciale kerstaflevering.

Lees ook: Is 'Euphoria' de meest verontrustende jongerenserie ooit gemaakt?

In de aflevering met de titel 'Trouble Don't Last Always', geschreven en geregisseerd door de maker van de serie Sam Levinson, speelt ook Colman Domingo, die in seizoen 1 al meedeed. Beide speciale afleveringen werden geproduceerd onder COVID-19 richtlijnen.

In augustus hintte Zendaya al op de mogelijkheid van een overbruggende aflevering bij een gastoptreden op Jimmy Kimmel Live!

"We proberen erachter te komen hoe we uiteindelijk een seizoen 2 kunnen creëren waar we allemaal trots op kunnen zijn, maar ook nog steeds veilig werken", zei Zendaya.

"Dus we zouden een kleine overbruggende aflevering kunnen doen. Ik weet niet echt hoe ik het moet beschrijven, maar een aflevering die we kunnen doen met een beperkt aantal mensen in een veiligere omgeving."

Euphoria werd in juli vorig jaar verlengd met een tweede seizoen, maar de pandemie dwong producenten die plannen te onderbreken. "We waren op weg naar seizoen 2 en we hadden al allerlei voorbereidingen gedaan en toen kwam natuurlijk het virus en sloten we, letterlijk twee dagen voor de eerste opnamedag!"

Lees ook: HBO-serie 'Euphoria' met Zendaya krijgt speciale COVID-aflevering

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Zendaya, Euphoria

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie