search
Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig

The Walking Dead: World Beyond is nu drie weken onderweg. Scoort de serie ook een beetje?

The Walking Dead: World Beyond is een beetje een experiment van televisiezender AMC. Om te kijken of de franchise ook buiten The Walking Dead en Fear the Walking Dead kans van slagen heeft. Daar lijkt het misschien niet direct op.

De spin-off serie The Walking Dead: World Beyond doet het namelijk niet geweldig als het aankomt op de kijkcijfers. De eerste drie afleveringen zijn te zien geweest, maar scoren geen fantastische kijkcijfers.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' onthult meer over de mysterieuze CRM

De kijkcijfers
De première trok in de Verenigde Staten nog 1,6 miljoen kijkers naar AMC. Aflevering twee en aflevering drie deden er nog 1,04 miljoen. Daarmee daalt het aantal kijkers dus niet meer heel hard, maar echt goed is het niet te noemen.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' hint naar nieuwe doomsday

Ter vergelijking: de eerste aflevering van The Walking Dead trok 5,35 miljoen kijkers naar AMC. En ook Fear the Walking Dead had een veel beter debuut met 10,13 miljoen kijkers. Daarbij vergeleken, lijken de 1,6 miljoen kijkers van The Walking Dead: World Beyond dus wat schraal.

The Walking Dead: World Beyond speelt zich in Nebraska af, tien jaar na het einde van de wereld. We volgen vier tieners die de wijde wereld in trekken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen