'Power Rangers'-franchise gaat heel groot worden

'Power Rangers'-franchise gaat heel groot worden

De Power Rangers brengen ons straks films en series die allemaal verbonden zijn.

Jim Pedd, 21 oktober 2020 om 18:46

Er moet een filmuniversum komen rond de Power Rangers. De franchise bestaat al jaren, maar een filmuniversum met onderling gebouwde films en series was nog niet gemaakt. Daar komt wat Paramount Pictures betreft, nu verandering in.
In 2017 al werd geprobeerd om de Power Rangers nieuw leven in te blazen op het witte doek. De film was vooral gericht op jongvolwassenen, maar slaagde niet heel erg. Het gevolg: er wordt nu aan nog een reboot gewerkt, ditmaal eentje die zich in de jaren negentig afspeelt. Regisseur is Jonathan Entwistle, die dus ook het filmuniversum mag leiden.

De Power Rangers
De franchise werd in 1993 gelanceerd op basis van de Japanse serie Super Sentai. Centraal staat een groepje tieners die de Aarde moeten beschermen tegen buitenaardse bedreigingen. De franchise is steevast uitgebreid, onder meer via film, televisie en verschillende typen speelgoed.

Of de boel verbonden zal zijn aan het inmiddels 28ste seizoen van de serie, dat Dino Fury heet, is niet zeker. Wanneer de reboot precies van start gaat is niet duidelijk.

Bron: THR

Lees meer over: Power Rangers, Super Sentai, Paramount Pictures, Jonathan Entwistle

Populair nieuws