search
'Fear the Walking Dead' toont toffe banner
Series / Posters

'Fear the Walking Dead' toont toffe banner

Fear the Walking Dead toont ons een gave banner voor het zesde seizoen van de AMC-hit!

Morgan Jones draagt een cowboyhoed en leidt de cavalerie op nieuwe key art voor Fear the Walking Dead. Zijn groep is nu uit elkaar getrokken en verspreid over diverse nederzettingen van Virginia en de Pioneers. Aan Morgan nu de taak om zijn mensen te vinden en weer bij elkaar te brengen.

Op de key art zien we een hele rits personages staan: John, June, Alicia,een zwangere Grave, Morgan en Daniel, Victor Strand, Althea, Charlie en Luciana. Allemaal met in het midden niemand minder dan Morgan Jones, die op dit beeld wat minder eng uitziet dan op eerdere beelden.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead'-kijkcijfers: teleurstellend of niet?

Andere opzet dit seizoen
Dit seizoen volgt Fear the Walking Dead een iets andere opzet dan eerdere seizoenen. Ditmaal zien we namelijk elke aflevering weer een ander personage en volgen we Morgan tijdens zijn missie om iedereen bij elkaar te brengen.

Lees ook: Morgan heeft iets unieks in 'Fear the Walking Dead'

Komende zondag zien we bijvoorbeeld Al en Dwight samen, een aflevering die moet doen denken aan de films in de Die Hard-franchise. Dat wordt omschreven als een actieaflevering vol horror: "Die Hard, maar dan met zombies".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen