'Fear the Walking Dead'-kijkcijfers: teleurstellend of niet?

Fear the Walking Dead-kijkcijfers: teleurstellend?

Fear the Walking Dead is nu weer twee weken bezig op AMC. Doet het wat qua kijkcijfers?

Jim Pedd, 22 oktober 2020 om 09:16

Fear the Walking Dead is weer begonnen. De serie is qua Amerikaanse kijkers allang over het hoogtepunt heen, maar lijkt de weg omhoog een beetje gevonden te hebben.
Waar de serie begon met meer dan 10 miljoen kijkers, zakte deze snel terug naar anderhalf miljoen in het vijfde seizoen. Een van de dieptepunten was aflevering 12 van seizoen vijf, dat 1,14 miljoen kijkers trok. Sindsdien is de weg omhoog gevonden.

Lees ook: Grimmige toon in 'The Walking Dead'-serie

De kijkcijfers
Waar de finale van Fear the Walking Dead seizoen 5 nog 1,51 miljoen kijkers naar AMC trok, werd de première van het zesde seizoen beter bekeken. Er stemden 1,59 miljoen mensen af op The End is the Beginning. En ook de tweede aflevering werd door 1,55 miljoen mensen bekeken.

Lees ook: Morgan heeft iets unieks in 'Fear the Walking Dead'

Daarmee is de serie het best bekeken sinds 21 juli 2019, waar AMC vermoedelijk redelijk tevreden mee zal zijn. Ook omdat de serie tijdens dit nieuwe seizoen zichzelf opnieuw heeft uitgevonden met meer op zichzelf staande afleveringen.

Op 29 november vindt de midseason finale plaats. We hebben dus nog zes afleveringen te gaan voordat de serie tijdelijk op pauze gaat.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, The Walking Dead, AMC, Kijkcijfers

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws