Speelduur première tweede seizoen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gelekt

'The Mandalorian'-speelduur seizoen 2 nu gelekt

The Mandalorian krijgt mogelijk een behoorlijk lange eerste aflevering in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 26 oktober 2020 om 07:08

Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat vrijdag van start. Op 30 oktober is de eerste aflevering van het tweede seizoen eindelijk te zien op Disney+. Fans en critici krijgen de boel tegelijk te zien; screeners zijn er namelijk niet voor critici.
Disney houdt de ontwikkelingen ook behoorlijk goed geheim. We weten vrij weinig over het verhaal, de personages en wat er allemaal gaat gebeuren in dit nieuwe seizoen. Zelfs de speelduur van afleveringen was tot dusverre niet bekend.

Lees ook: Is de volgende 'Star Wars'-serie van Disney+ gebaseerd op deze game?

Speelduur Chapter 9
Vandaag horen we op Reddit echter dat de speelduur van Chapter 9 bekend zou zijn. Die zou 52 minuten in beslag nemen en dan meteen de langste aflevering van de serie tot nu toe zijn. Afleveringen van het eerste seizoen namen tussen de 30 en 46 minuten in beslag.

Lees ook: 'The Mandalorian' gehuld in geheimzinnigheid

Helemaal zeker is de speelduur nog niet, en het zegt weinig over de daadwerkelijke speelduur van afleveringen. Het kan zijn dat de première gewoon lekker lang duurt en dat toekomstige afleveringen net als bij het eerste seizoen geen consequente speelduur krijgen.

Bron: Reddit

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws