'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

The Walking Dead maakt de opnames van het tiende seizoen sowieso helemaal af.

Jim Pedd, 26 oktober 2020 om 06:00

Er zijn heel wat maatregelen genomen op de set van The Walking Dead, om ervoor te zorgen dat de opnames van het tiende seizoen niet onderbroken worden vanwege een besmetting met het coronavirus.
Vandaag horen we dat er tracers zijn die ervoor zorgen dat de cast en crew veilig blijven. Dat onthulde acteur Norman Reedus. "We dragen van die kleine tracers in onze kleren, die ons vertellen hoe lang we bij een andere tracer zijn geweest. De cast en crew zijn echt super veilig," aldus de acteur.

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt deze schurk NIET terug

Veel tests
"Er zijn een boel regels op dit moment. Iedereen draagt een masker of een gezichtsschild. Ik heb een groot litteken op mijn gezicht omdat mijn masker niet werkt, dus ik draag 't schild terwijl de rest allemaal maskers draagt. Ze meten ook meteen je temperatuur en we worden drie keer per week getest. We doen aan sneltests."

Lees ook: Dit brengt de toekomst de 'The Walking Dead'-series

Ook wordt door een crewlid aangekondigd als er een acteur of actrice de set op loopt. Reedus vindt dat maar "een beetje ongemakkelijk". Hoe dan ook is het nu zo dat het allemaal wel moet lukken en het tiende seizoen niet flink uitgesteld wordt, met z'n zes extra afleveringen.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws