Is de volgende 'Star Wars'-serie van Disney+ gebaseerd op deze game?

Is dit volgende 'Star Wars'-serie van Disney+?

Disney+ maakt mogelijk een serie gebaseerd op de coole game Star Wars: Squadrons.

Jim Pedd, 22 oktober 2020 om 08:14

Er wordt naar het schijnt aan een stuk of negen Star Wars-series gewerkt voor Disney+. Een deel daarvan kennen we al, maar een groot deel nog niet. Vandaag vullen we mogelijk weer wat van de gaatjes in.
Ontwikkelaar EA Motive kwam met een game, Star Wars: Squadrons. Dat spel volgt op Star Wars Battlefront II en bleek een succes bij critici en fans. De game past goed binnen de niche van ruimtegevechten, want de focus ligt zo'n beetje helemaal daar. Mooi is een nieuw gerucht, dat erop wijst dat hier mogelijk een serie over komt.

Lees ook: Goed nieuws voor Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 3

Star Wars: Squadrons-serie
Via Daniel Richtman horen we dat Disney+ in een vroeg stadium van de ontwikkeling van een film of serie gebaseerd op de game van EA Motive zit. Er is helaas niets anders te delen over het project, al is het een interessant gerucht. Een serie die draait om gevechten tussen verschillende piloten in het Star Wars-universum lijkt een mooie aanvulling.

Lees ook: Verrassende terugkeer in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Sowieso is er een heel gevarieerd aanbod aan series rond Star Wars in de maak voor Disney+. Denk aan het tweede (en derde) seizoen van The Mandalorian en de series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. Bovendien komt er ook nog een serie rond vrouwelijke helden en krijgen we een serie te zien die draait om The Bad Batch.

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Star Wars Squadrons, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws