Eva Mendes gaat samenwerken met Disney?

Eva Mendes hint naar samenwerking met Disney

De inmiddels 46-jarige actrice zou graag terug willen gaan acteren...

Geoffrey Ketels, 26 oktober 2020 om 14:42

De 46-jarige actrice Eva Mendes heeft aangegeven dat ze graag terug wil gaan acteren. Daarbij kwam alvast één bijzondere naam naar voren...
Het is niet de eerste keer dat Mendes hint in de richting van een terugkeer. Nadat ze dit eerder al even had laten vallen heeft de actrice nu tegenover de Australische radiozender Nova 96.9 aangegeven dat ze er compleet zeker van is. "Ik heb het gevoel dat de tijd voor een terugkeer is aangebroken".

In het verleden dook Mendes vooral op in films met een gewelddadig of op z'n minst gewaagd kantje. Die tijd heeft de actrice duidelijk wel vaarwel gezegd. In het radioprogramma heeft ze dan ook aangegeven dat ze een optreden in dergelijke films niet meer ziet zitten. "Dan blijft eigenlijk nog alleen maar Disney over". Een onschuldig grapje of is er toch meer aan de hand?

Ryan Gosling
Of Mendes daadwerkelijk interesse heeft in een samenwerking met Disney blijft de vraag, al is het wel opvallend dat ze die naam zo spontaan opwierp. Iets verder in het interview liet Mendes zich wel nog het volgende ontglippen; "Als Ryan (Gosling, de vriend van Mendes) terug een film gaat regisseren kan hij mij inhuren als actrice".

De laatste keer dat we Mendes op het scherm zagen verschijnen dateert alweer van het jaar 2014. Toen was ze namelijk te zien in de film Lost River. In dat jaar beviel de actrice van dochter Esmeralda. Twee jaar later zou het bekende koppel nog een tweede dochter krijgen genaamd Amada.

Lees meer over: Eva Mendes, serie, series, Disney

Populair nieuws