Talkshowhost Conan O'Brien onthult inbraak nieuwe late night-set

Talkshowhost onthult inbraak nieuwe late night-set

Filmset Conan leeggehaald, talkshowhost Conan O'Brien: "We zijn beroofd!"

Emma Nota, 27 oktober 2020 om 15:42

Tijdens de uitzending van Conan onthulde de komiek dat er iemand op de filmlocatie heeft ingebroken en apparatuur heeft meegenomen. De set was opgezet in de beroemde Largo in de Coronet-nachtclub in Los Angeles als een manier om uitgaansgelegenheden te helpen die getroffen waren door de aanhoudende coronaviruspandemie.
"We zijn beroofd, Andy," aldus Conan tegen zijn komische sidekick Andy Richter. "Bestolen!"

"En wie hier inbrak, zag 350 kartonnen uitsnijdingen van uitbundige fans terugstaren en toch denken:'Hé, let niet op mij. Ik ga wat jatten'," vervolgde Conan, verwijzend naar de neppe publiek dat zijn crew als toeschouwers had opgesteld.

Volgens producent Jason Chillemi ging de dader ervandoor met verschillende laptops die werden gebruikt om Zoom-interviews af te nemen en het houten klapbord van de show, die helpt bij het synchroniseren van beeld en audio.

"Dat is het laagste. Ik kan niets lager bedenken," merkte O'Brien op nadat hij op de hoogte was gebracht van wat er van de set was gestolen. "Oké, de laptops - prima. Maar je hebt een klapboard gepakt? Dat is gek."

Ondanks het verlies kon Conan grapjes maken over de diefstal. "Wat is er met ons gebeurd? We zijn een garageband geworden die rondrijdt. We hebben ons busje en we parkeerden het in een steegje, en iemand brak in en pakte onze versterkers," grapte Conan.

O'Brien kondigde in juli aan dat de show zich vestigde in Largo, een historisch theater dat bekend staat om het hosten van stand-up comedy. De show koos ervoor om geen persoonlijk publiek of interviews te houden - in plaats daarvan konden fans foto's van zichzelf indienen om in het publiek te verschijnen.

"Ik ben in 1986 begonnen met improviseren in de Largo in de Coronet-nachtclub en ik ben blij dat we een manier hebben bedacht om dat theater veilig draaiende te houden tijdens deze lockdown," zei O'Brien destijds in een verklaring.

Bron: People Magazine

Lees meer over: Conan O Brien, Talkshow

Populair nieuws