Netflix heeft grote plannen met 'Assassin's Creed'

Na de film Assassin's Creed maakt Netflix nu een serie over de bekende game.

Bram de Groot, 27-10-2020 17:19

Goed nieuws voor de fans van de Assassin's Creed, de populaire game die sinds 2007 miljoenen fans aan zich wist te binden. Netflix gaat namelijk aan de slag met een live action-serie gebaseerd op de game van Ubisoft.
Netflix gaat samenwerken met Jason Altman en Danielle Kreinik van Ubisoft Film & Television. De serie is een eerste uitvloeisel tussen een grootschalige samenwerking van Netflix en Ubisoft om komende jaren films en series te gaan maken gebaseerd op de games van Ubisoft.

Ubisoft en Netflix maken ook de film The Division met Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal en een anime gebaseerd op Splinter Cell.

Assassin's Creed naar Netflix
De games in de Assassin's Creed-reeks verkochten wereldwijd al meer dan 155 miljoen kopieën. In deze games staat de oorlog tussen de Assassins en de Templars centraal en iedere game behandelt een bepaalde tijdsperiode. Die tijdsperioden zijn te benaderen via de tijdreismachine Animus.

In 2016 verscheen al de bioscoopfilm Assassin's Creed met onder meer Michael Fassbender. Er werd zo'n $240 miljoen opgehaald bij een budget van $125 miljoen. De ontvangst was zwak en een vervolg kwam er nooit.


Bron: Variety

Lees meer over: Assassins Creed, Michael Fassbender, Netflix, Ubisoft

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix