search
'Game of Thrones'-ster kent niemand die seizoen 8 leuk vindt
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster kent niemand die seizoen 8 leuk vindt

Wie vindt seizoen 8 van Game of Thrones eigenlijk wel een goede afsluiting? Niemand, juist!

Uiteraard is het helemaal niet erg als je hebt kunnen genieten van het laatste seizoen van de hitserie Game of Thrones. Heel fijn juist voor je, maar je weet waarschijnlijk ook dat er heel veel mensen zijn die gemengde gevoelens over hebben gehouden na het zien van seizoen 8.

Ook acteur Thomas Brodie-Sangster lijkt niemand te kennen die de afronding, in 2019 op HBO verschenen, goed vindt. In Game of Thrones seizoen 3 en 4 speelde de acteur de rol van Jojen Reed en hij bezoekt samen met Bran Stark de wereld achter de Muur.

Lees ook: 'Game of Thrones': Zo kwam de domste verhaallijn tot stand

Gave serie, maar het einde is niet leuk
Opvallend is dat hijzelf de serie nog niet eens helemaal heeft gezien. "Ik ben nog halverwege seizoen vier. Ik heb niet het juiste kanaal en ben de serie gewoon een beetje uit het oog verloren... Ik dacht onlangs dat ik alles waarschijnlijk nog een keer zou moeten kijken, want het is wel echt goed," aldus Brodie-Sangster.

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster moest continu hierover vechten

Hij kent wel mensen die Game of Thrones helemaal hebben gezien: "Veel mensen vinden de serie echt leuk, maar niemand lijkt de laatste aflevering of het laatste seizoen leuk te vinden. Ik heb tot nu toe nog niemand ontmoet die het leuk vindt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen