search

Ons nieuws van dinsdag 27 oktober 2020

Netflix heeft grote plannen met 'Assassin's Creed'
Series / Nieuws

Netflix heeft grote plannen met 'Assassin's Creed'

Na de film Assassin's Creed maakt Netflix nu een serie over de bekende game.

Goed nieuws voor de fans van de Assassin's Creed, de populaire game die sinds 2007 miljoenen fans aan zich wist te binden. Netflix gaat namelijk aan de slag met een live action-serie gebaseerd op de game van Ubisoft.

Netflix gaat samenwerken met Jason Altman en Danielle Kreinik van Ubisoft Film & Television. De serie is een eerste uitvloeisel tussen een grootschalige samenwerking van Netflix en Ubisoft om komende jaren films en series te gaan maken gebaseerd op de games van Ubisoft.

Ubisoft en Netflix maken ook de film The Division met Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal en een anime gebaseerd op Splinter Cell.

Assassin's Creed naar Netflix
De games in de Assassin's Creed-reeks verkochten wereldwijd al meer dan 155 miljoen kopieën. In deze games staat de oorlog tussen de Assassins en de Templars centraal en iedere game behandelt een bepaalde tijdsperiode. Die tijdsperioden zijn te benaderen via de tijdreismachine Animus.

In 2016 verscheen al de bioscoopfilm Assassin's Creed met onder meer Michael Fassbender. Er werd zo'n $240 miljoen opgehaald bij een budget van $125 miljoen. De ontvangst was zwak en een vervolg kwam er nooit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Talkshowhost Conan O'Brien onthult inbraak nieuwe late night-set
Series / Nieuws

Talkshowhost Conan O'Brien onthult inbraak nieuwe late night-set

Filmset Conan leeggehaald, talkshowhost Conan O'Brien: "We zijn beroofd!"

Tijdens de uitzending van Conan onthulde de komiek dat er iemand op de filmlocatie heeft ingebroken en apparatuur heeft meegenomen. De set was opgezet in de beroemde Largo in de Coronet-nachtclub in Los Angeles als een manier om uitgaansgelegenheden te helpen die getroffen waren door de aanhoudende coronaviruspandemie.

"We zijn beroofd, Andy," aldus Conan tegen zijn komische sidekick Andy Richter. "Bestolen!"

"En wie hier inbrak, zag 350 kartonnen uitsnijdingen van uitbundige fans terugstaren en toch denken:'Hé, let niet op mij. Ik ga wat jatten'," vervolgde Conan, verwijzend naar de neppe publiek dat zijn crew als toeschouwers had opgesteld.

Volgens producent Jason Chillemi ging de dader ervandoor met verschillende laptops die werden gebruikt om Zoom-interviews af te nemen en het houten klapbord van de show, die helpt bij het synchroniseren van beeld en audio.

"Dat is het laagste. Ik kan niets lager bedenken," merkte O'Brien op nadat hij op de hoogte was gebracht van wat er van de set was gestolen. "Oké, de laptops - prima. Maar je hebt een klapboard gepakt? Dat is gek."

Ondanks het verlies kon Conan grapjes maken over de diefstal. "Wat is er met ons gebeurd? We zijn een garageband geworden die rondrijdt. We hebben ons busje en we parkeerden het in een steegje, en iemand brak in en pakte onze versterkers," grapte Conan.

O'Brien kondigde in juli aan dat de show zich vestigde in Largo, een historisch theater dat bekend staat om het hosten van stand-up comedy. De show koos ervoor om geen persoonlijk publiek of interviews te houden - in plaats daarvan konden fans foto's van zichzelf indienen om in het publiek te verschijnen.

"Ik ben in 1986 begonnen met improviseren in de Largo in de Coronet-nachtclub en ik ben blij dat we een manier hebben bedacht om dat theater veilig draaiende te houden tijdens deze lockdown," zei O'Brien destijds in een verklaring.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster kent niemand die seizoen 8 leuk vindt
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster kent niemand die seizoen 8 leuk vindt

Wie vindt seizoen 8 van Game of Thrones eigenlijk wel een goede afsluiting? Niemand, juist!

Uiteraard is het helemaal niet erg als je hebt kunnen genieten van het laatste seizoen van de hitserie Game of Thrones. Heel fijn juist voor je, maar je weet waarschijnlijk ook dat er heel veel mensen zijn die gemengde gevoelens over hebben gehouden na het zien van seizoen 8.

Ook acteur Thomas Brodie-Sangster lijkt niemand te kennen die de afronding, in 2019 op HBO verschenen, goed vindt. In Game of Thrones seizoen 3 en 4 speelde de acteur de rol van Jojen Reed en hij bezoekt samen met Bran Stark de wereld achter de Muur.

Lees ook: 'Game of Thrones': Zo kwam de domste verhaallijn tot stand

Gave serie, maar het einde is niet leuk
Opvallend is dat hijzelf de serie nog niet eens helemaal heeft gezien. "Ik ben nog halverwege seizoen vier. Ik heb niet het juiste kanaal en ben de serie gewoon een beetje uit het oog verloren... Ik dacht onlangs dat ik alles waarschijnlijk nog een keer zou moeten kijken, want het is wel echt goed," aldus Brodie-Sangster.

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster moest continu hierover vechten

Hij kent wel mensen die Game of Thrones helemaal hebben gezien: "Veel mensen vinden de serie echt leuk, maar niemand lijkt de laatste aflevering of het laatste seizoen leuk te vinden. Ik heb tot nu toe nog niemand ontmoet die het leuk vindt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! Dit is de nieuwe Batwoman van Javicia Leslie!
Series / Foto's

Wow! Dit is de nieuwe Batwoman van Javicia Leslie!

Na het vertrek van Ruby Rose is het nu actrice Javicia Leslie die te zien als de duistere heldin.

Alweer even geleden werd bekend dat actrice Ruby Rose na slechts één seizoen niet verder wilde met de DC-serie Batwoman. Dit betekende dat de makers van de Arrowverse-serie op zoek mochten naar een andere actrice. Ze kwamen uit bij Javicia Leslie!

Hieronder zie je eindelijk twee eerste - goed bewerkte - officiële foto's waarop Leslie het Batwoman-pak aanheeft. Het outfit verschilt slechts beperkt van het pak van Rose, maar dat maakt eigenlijk weinig uit. Het pak zit Leslie namelijk om het lijf gegoten.

Javicia Leslie wordt Batwoman
Leslie zal het personage gaan spelen in het tweede seizoen van Batwoman en haar alter ego heet Ryan Wilder. Hopelijk zien we haar langer dan één seizoen als de Scarlet Knight.

Lees ook: Eindelijk weten we waarom 'Batwoman'-ster Ruby Rose met de serie stopte

De serie van showrunner Caroline Dries kreeg twintig afleveringen in het eerste seizoen en waarschijnlijk is dat niet veel anders bij het tweede seizoen dat ergens in januari 2021 moet aanvangen. Hieronder de foto's:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yes! Trailer onthult datum 'Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Trailer

Yes! Trailer onthult datum 'Chilling Adventures of Sabrina'

Wanneer kun jij naar het laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina gaan kijken?

Als je fan bent van de serie Chilling Adventures of Sabrina dan ben je vast benieuwd wanneer je het laatste seizoen van deze serie kunt bekijken op Netflix. De streamingdienst heeft nu onthuld wanneer dat gaat gebeuren, via een compleet nieuwe trailer!

Volgens de trailer verschijnt het vierde en laatste seizoen van de serie Chilling Adventures of Sabrina over de avonturen van het personage Sabrina Spellman van actrice Kiernan Shipka nog dit jaar. De half heks / half mens keert namelijk op 31 december 2020 terug!

Lees ook: Toch hoop voor 'Chilling Adventures Of Sabrina'?



The Eldritch Terrors in Greendale
In de acht afleveringen van seizoen vier zullen The Eldritch Terrors in Greendale verschijnen. Een voor een moet er met de bedreigingen afgerekend worden, zoals The Weird, The Returned en The Darkness.

Lees ook: Slecht nieuws voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans

Alles zal uitmonden in The Void, het einde van alle dingen. De heksen moeten aan de bak met behulp van The Fright Club en Nick weet beetje bij beetje het hart van Sabrina te veroveren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe betrokken is de bedenker van 'The Sandman' bij de Netflix-serie?
Series / Nieuws

Hoe betrokken is de bedenker van 'The Sandman' bij de Netflix-serie?

Neil Gaiman doet een boekje open over de mate waarin hij meewerkt aan het verfilmen van zijn magnum opus.

Bij verfilmingen van populaire boeken of graphic novels vrezen fans al snel dat het gevoel dat je tijdens het lezen had verloren gaat. In het geval van graphic novel-verfilming The Sandman hoeven we ons echter geen zorgen te maken; de Britse auteur Neil Gaiman is namelijk nauw betrokken bij het proces achter de schermen van de serie, die wordt gemaakt door Netflix.

Lees ook: Hemsworth is mogelijk The Corinthian in 'The Sandman' van Netflix

In twee tweets liet Gaiman zich uit over zijn bijdrage aan de serie. Wat betreft de scripts zei hij het volgende:

"Er zijn tot dusver geen scripts van Sandman waarbij ik niet betrokken ben geweest. Soms gaat het over de hele verhaallijn, maar soms gaat het slechts over het aanpassen van een woord of een zin. Het voelt goed om betrokken te zijn bij dit proces."

Maar zal The Sandman ook trouw blijven aan het bronmateriaal? Gaiman stelt ons gerust:

"Dit is echt door en door Sandman. De serie is niet losjes gebaseerd op Sandman. En ja, ik mag ook mijn stem laten horen tijdens het castingproces. Soms mag ik goedkeuring geven, maar ook suggesties geven."

Lees ook: Netflix-serie 'The Sandman' nu al goed voor een tweede seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' biedt iets waar fans al jaren op wachten
Series / Nieuws

'The Walking Dead' biedt iets waar fans al jaren op wachten

The Walking Dead gaat dan eindelijk meer vertellen over de herkomst van Negan.

The Walking Dead keert begin 2021 terug met nog eens zes afleveringen in het tiende seizoen. Die vullen het gat, terwijl de fans moeten wachten op het elfde en laatste seizoen dat later dat jaar begint.

Showrunner Angela Kang vertelt tijdens een interview over de nieuwe afleveringen. Volgens haar gaan fans krijgen waar ze al behoorlijk lang op wachten. Ze kijkt dus heel erg uit naar deze afleveringen, die iets gaan vertellen wat we nog niet wisten.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat ver voor de veiligheid

Iets langverwachts
"We hebben ervoor gekozen om in de andere versie van de Walking Dead-traditie mee te gaan," aldus Kang. "We gaan dus heel diep duiken in deze gave personages. Dat is ook The Walking Dead en ik denk dat mensen daar altijd heel erg van gehouden hebben. We hebben nu een verhaal dat eraan zit te komen, waar fans volgens mij al heel lang op hebben gewacht. En ik hou van het scenario, dus we gaan dingen op een andere manier teasen."

Lees ook: Vernieuwing in 'The Walking Dead'

Helemaal zeker is het niet over wie Kang het heeft, maar fans wachten natuurlijk al heel lang op een verhaal van Negan. In de comics kregen we al een verhaal voor hem, maar dat hadden we nog niet in de serie gekregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'
Series / Nieuws

Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'

Lucifer is al een aantal keren opnieuw tot leven gebracht, maar dat gaat nu echt niet meer gebeuren.

Netflix brengt Lucifer terug voor nog eens een paar afleveringen. Dat terwijl eigenlijk het vijfde seizoen het laatste zou zijn. Nu krijgen we dus ook nog een zesde reeks en die is dan echt, echt, echt de laatste.

Dat belooft hoofdrolspeler Tom Ellis tijdens een interview. Hij vertelt tijdens Kings of Con: The Podcast, dat hij na het zesde seizoen echt klaar is met de franchise. "Zes seizoenen van een serie is echt een behoorlijke prestatie. Het is een heel emotionele reis geweest en ik denk dat ik er niet mee door wil gaan."

Lees ook: Goed nieuws voor 'Lucifer'-fans

Klaar mee
Ellis is er dan ook klaar mee: "Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik niet nog meer wil maken. Vooral omdat ik wil weten dat we ermee stoppen en omdat het zo mooi is geweest tot nu toe. Ik denk dat het alleen maar passend is dat we de serie tot een goed einde brengen."

Lees ook: Dit waren de 10 populairste Netflix-series van september

Op dit moment is het wachten geblazen op de tweede helft van het vijfde seizoen van de serie. Daar is men bijna klaar mee, de opnames zijn namelijk al afgerond. Daarna volgt het zesde seizoen, dat naar het schijnt in twee delen uitgezonden wordt (ondanks het geringe aantal afleveringen).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Green Lantern'-serie van HBO Max wordt heel anders
Series / Nieuws

'Green Lantern'-serie van HBO Max wordt heel anders

Green Lantern wordt geen film van acht uur, maar een serie met acht afleveringen.

Marc Guggenheim vertrekt uit het Arrowverse. En nu gaat hij zich op nieuwe dingen richten. Met name Green Lantern, een serie die in de maak is voor streamingdienst HBO Max, wordt heel anders dan wat we tot nu toe gezien hebben in serieland.

Volgens Guggenheim, die meedeed aan Comic-Con Internationals Storytelling Across Media, hanteert hij een heel nieuwe invalshoek voor de serie. "Ik geloof - en dit is geen universewel gedeelde mening - dat je een tien of acht uur durende serie niet kan benaderen als een film."

Lees ook: Grote aderlating voor het Arrowverse van The CW

Slechte afleveringen
Guggenheim ziet namelijk: "als je dat doet, zitten er altijd matige afleveringen in het midden. Ik geloof dat je het altijd als een televisieserie moet benaderen en elke aflevering als een op zichzelf staande entiteit moet zien."

Lees ook: Grote naam voor 'Green Lantern'-serie!

"Zelfs al is het streaming, zelfs al gaan mensen het hopelijk bingen, je moet van elke aflevering een bevredigend maal maken. Je moet ernaar kijken met een ander tempo dan wanneer je een twee uur durende film maakt," ging hij verder.

"Dat gezegd hebbende, geldt voor de serie voor HBO Max waar we allemaal aan werken, dat we het wel benaderen met het ambitieniveau van een feature film. Maar we schrijven het tegelijk als een TV-serie en willen het produceren als een film."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' bevat weer een crossover met 'The Walking Dead'!
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' bevat weer een crossover met 'The Walking Dead'!

Dit had niemand toch verwacht in deze nieuwe aflevering van Fear the Walking Dead?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Walking Dead-franchise weet nog regelmatig te verrassen. In de nieuwste aflevering van Fear the Walking Dead dook plotseling een vermist personage uit The Walking Dead op.

Dwight verloor in The Walking Dead het contact met zijn ex-vrouw Sherry. Daarna ging hij hard naar haar op zoek. Sterker nog: hij reisde honderden kilometers om haar maar ergens te kunnen vinden en dat leidde hem uiteindelijk ergens toe.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' toont toffe banner

Sherry gevonden
In de nieuwste aflevering van Fear the Walking Dead zien we namelijk hoe Dwight en Al op zoek zijn naar iets. Op een gegeven moment horen we een vrouw in een walkie talkie van Dwight zeggen: "Ik zag jullie lichtflitser, zit er iemand in de problemen op het dak? is er iemand in de problemen op het dak?"

Lees ook: 'Fear the Walking Dead'-kijkcijfers: teleurstellend of niet?

Daarop reageert Dwight op de walkie: "Schatje, ben jij dat?" Na een lange stilte, antwoordt de vrouw aan de andere kant van de lijn dan eindelijk: "Dwight?" De aflevering eindigt met Dwight die zijn vrouw weer ziet en haar een goede knuffel geeft. Bijzonder toch?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'-fans

The Umbrella Academy lijkt in februari te beginnen met de opnames van het derde seizoen.

Alhoewel we nog niets gehoord hebben over een eventueel derde seizoen van The Umbrella Academy, wijst alles erop dat de serie straks weer te zien zal zijn. We horen namelijk dat de serie in februari begint met de opnames van het derde seizoen.

The Umbrella Academy stond wekenlang op de eerste plek van de best bekeken series van Netflix. Desondanks hebben we nog altijd geen officieel bericht van Netflix gehad over een derde seizoen. Terwijl de serie daar genoeg ruimte voor biedt en de kijkcijfers dat ook mogelijk lijken te maken.

Lees ook: Opmerkelijke toevoeging aan 'The Umbrella Academy'?

In februari
Nu gaat gelukkig wel het gerucht dat er in februari begonnen wordt met de opnames van een derde seizoen voor The Umbrella Academy. Die opnames zouden tot in augustus duren. En dat betekent weer dat de serie vermoedelijk pas in 2022 weer te zien is op streamingdienst Netflix.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

The Umbrella Academy draait in het derde seizoen waarschijnlijk om de strijd die komen gaat met de nieuwe Sparrow Academy. Helemaal zeker is het nog niet dat het seizoen er komt; er zijn heel wat Netflix-series gesneuveld door het coronavirus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.