search
'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?

'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?

Star Trek: Discovery is op dit moment bezig met zijn derde seizoen en krijgt een vierde.

Jim Pedd
Ethan Peck mag dan wel niet direct terugkeren als Spock in het derde seizoen van Star Trek: Discovery, dat wil niet zeggen dat Spock geen rol heeft in de avonturen van de Discovery.

Michael Burnham en de crew van de Discovery betreden nu een heel nieuw tijdperk in de franchise: de 32ste eeuw. Spock is dan natuurlijk al lang dood. En waar fans zijn carrière binnen Starfleet en zijn uiteindelijke dood kennen, weet Burnham daar helemaal niets van. Maar daar gaat verandering in komen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

Het lot van Spock
"Ik probeer je vraag te beantwoorden zonder te veel te verklappen," aldus na een vraag van SFX Magazine over hoe het verleden weegt voor de personages van Discovery. "Ik zal je een voorbeeld geven. Het is veilig om te zeggen dat binnen de geest van wat ik net gezegd heb, ik in het verleden zou kijken en zou willen weten wat er gebeurd is met de mensen van wie ik houd. Dus Burnham gaat absoluut in het verleden kijken om te begrijpen wat er met Spock gebeurd is."

Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/13160/eerste-beelden-star-trek-discovery-aflevering-2-vrijgegeven]Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' aflevering 2 vrijgegeven


"Wij weten allemaal wat er met Spock gebeurd is. Maar zij weet natuurlijk van niets. Zij zal erin gaan duiken en zien wat er met haar broer gebeurd is. En dat zal een grote impact op het verhaal voor haar hebben. En nu heb ik je al meer verteld hierover dan aan wie dan ook!"

Aanbevolen artikelen