Keanu Reeves te zien in Netflix-serie!?

Keanu Reeves te zien in Netflix-serie!?

Hoe gaaf zou het zijn als Keanu Reeves de hoofdrol heeft in Cyberpunk 2077?

Jim Pedd, 29 oktober 2020 om 09:16

Netflix is naar het schijnt druk met het opkopen van verschillende gamefranchises. Van The Witcher tot Resident Evil en Assassin's Creed. Maar ook Cyberpunk 2077, een nieuwe gamereeks.
Ubisoft en Netflix zouden samenwerken aan een nieuw project, dat gaat over deze game. Die wordt gemaakt als een van de grootste nieuwe titels van de studio Ubisoft, de eerste sinds de studio in 2015 The Witcher 3: The Wild Hunt uitbracht. Nu schijnt er al een hoofdrolspeler gevonden te zijn.

Keanu Reeves
Acteur Keanu Reeves is volgens lekker Daniel Richtman te zien in de serie. Dat zou geen toeval zijn: Reeves is in de game Cyberpunk 2077 ook al te horen en te zien. Maar zeker is het natuurlijk niet: Richtman zit er vaak genoeg naast met lekken, maar soms schiet hij ook raak.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in een alternatieve werkelijkheid. We zien de Amerikaanse megastad Night City, dat beheerst wordt door grote corporaties. Er heersen bendeconflicten en de stad draait vooral op robotica. In de game spelen we de huurling V, die zijn vaardigheden moet gebruiken om missies uitt e voeren.

Bron: Patreon

Lees meer over: Cyberpunk 2077, Keanu Reeves, netflix

Populair nieuws