'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?

'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito ziet zijn personage ergens wel als een held lijkt het zo.

Jim Pedd, 29 oktober 2020 om 08:06

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito vertelde tijdens een interview over zijn schurk, Moff Gideon. Hij was al in het eerste seizoen te zien als een verbeten schurk die heel ver wil gaan in zijn zoektocht naar The Child. En bleek het Darksaber te hebben.
De acteur vertelde tijdens een interview dat hij zijn personage eigenlijk als een held ziet. "Mijn personage, Moff Gideon, is een soort bewaker van het sterrenstelsel. Hij is een overblijfsel van het Keizerrijk en is nog altijd zoekende," aldus de acteur.

Lees ook: Speelduur première tweede seizoen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gelekt

Heldendom en menselijkheid
"Ik ben zo blij dat ik onderdeel uitmaak van een serie die echt een verhaal over menselijkheid en heldhaftigheid laat zien. Je begrijpt het wel: om een held te zijn, dat is iets waar wij altijd naar streven. Ik speel soms de schurken, maar ik houd ook echt van de held, en we moeten ons allemaal laten inspireren door de helden," ging hij verder.

Lees ook: 'Darth Vader'-serie brengt James Earl Jones terug?

Esposito is straks in het tweede seizoen van de serie te zien. Dan leren we meer over zijn personage, en hopelijk vooral ook hoe hij het Darksaber precies wist te bemachtigen.

Bron: CBM

Lees meer over: The Mandalorian, Giancarlo Esposito, Disney Plus

Populair nieuws