Dramacomedy 'Love & Anarchy' verschijnt op 4 november op Netflix

'Love & Anarchy' komt op 4 november op Netflix

Er wordt veel verwacht van deze nieuwe dramacomedy uit Zweden...

Geoffrey Ketels, 28 oktober 2020 om 15:38

Aan het begin van de maand november verwelkomen we een gloednieuwe serie van Zweedse bodem op Netflix. Het gaat hierbij om de dramacomedy Love & Anarchy. Er wordt best wel wat van deze gloednieuwe serie verwacht.
Eén van de redenen waarom deze aankomende serie van Zweedse bodem kan rekenen op heel wat interesse is terug te vinden in het feit dat ze afkomstig is van dezelfde makers als het eerder verschenen Quicksand. Voor dit nieuwe project werd er echter een samenwerkingsband afgesloten met de gerenommeerde scriptschrijfster Lisa Langseth. Zij werd aangesteld als hoofdschrijfster voor de serie samen met Alex Haridi. Deze laatste was in het verleden eveneens betrokken bij Quicksand evenals bij Blue Eyes.

Flirterig spel
In de serie Love & Anarchy volgen we het doen en laten van onder meer de getrouwde consulente Sofie en de jonge IT'er Max. Zij beginnen samen aan een flirterig spel dat hun levens helemaal op zijn kop zet.

Wil jij graag ook deze serie ontdekken? Dat is mogelijk vanaf 4 november op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze dramacomedy allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!


Lees meer over: Love and Anarchy, serie, series, Netflix, Zweedse serie, Zweedse series

Populair nieuws