Netflix voegt binnenkort het tweede seizoen van 'Virgin River' toe

Tweede seizoen 'Virgin River' snel te bekijken

Fans van de reeks hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels, 28 oktober 2020 om 17:50

Vorig jaar verscheen op Netflix de gloednieuwe serie Virgin River. Heel wat mensen waren instant fan van deze nieuwe reeks. Voor deze kijkers is er nu goed nieuws, want in november verschijnt het tweede seizoen op 's werelds grootste streamingdienst!
De romantische dramaserie Virgin River is gebaseerd op de erg succesvolle boeken van Robyn Carr. Het is Sue Tenney die als verantwoordelijke werd aangesteld voor het herschrijven van de boeken tot het script voor de serie. Het eerste seizoen verscheen op 19 december 2019 op Netflix en krijgt nu dus na nog geen jaar een vervolg. Dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen stond zo goed als vast. Niet alleen kijkers, maar ook critici bleken namelijk instant fan te zijn van de serie.

Ook nog een derde seizoen
In de serie Virgin River maken we als kijker kennis met Melinda Monroe. Zij kiest er op een bepaald ogenblik voor om een advertentie te beantwoorden waarvoor ze moet gaan solliciteren als verpleegkundige. Die sollicitatie moet ze doen in Virgin River in California. In eerste instantie verwacht Monroe dat deze bescheiden plaats de ideale locatie is om opnieuw te beginnen en haar verleden achter zich te laten. Dat lijkt echter maar zo, want al snel komt ze er achter dat het leven in een kleine stad toch niet altijd even eenvoudig is.

Inmiddels werd er door de producenten van de serie ook al bekend gemaakt dat er nog een derde seizoen zal verschijnen. Wanneer we dat derde deel kunnen verwachten op Netflix is nog niet bekend. Het tweede seizoen zal echter op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 27 november 2020.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws