search
TV-spot tweede aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Trailer

TV-spot tweede aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Agent Coulson plaatst zijn team recht in de vuurlinie.Na de première van gisteren, is er een televisiespot vrijgegeven voor de tweede aflevering van het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. De aflevering draagt de titel Heavy is the Head en is volgende week dinsdag, op 30 september, te zien in de Verenigde Staten. Een synopsis hebben we uiteraard ook al: "Opgejaagd en bijna zonder oplossingen, plaatst Coulson zijn team recht in de vuurlinie met de hoop hen daarmee te kunnen redden. Maar kunnen ze wel overleven met General Talbot, Hydra en Creel die allemaal in de aanval zijn gaan? Ondertussen verbergt een mysterieuze Dokter enkele gevaarlijke geheimen die een van de teamleden het leven kan kosten."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Adrian Pasdar (Brigadier General Glenn Talbot), Ruth Negga (Raina), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Wilmer Calderon (Idaho), Kyle MacLachlan (The Doctor), Brian Patrick Wade (Carl Creel), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), Carolina Espiro (serveerster) en Cutter Garcia (barman).

Uiteraard zijn de vaste acteurs ook aanwezig: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen