search

Ons nieuws van donderdag 25 september 2014

Tyler James Williams gecast in 'The Walking Dead' seizoen 5
Series / Nieuws

Tyler James Williams gecast in 'The Walking Dead' seizoen 5

Hij speelt een mysterieus personage genaamd Noah.

Vandaag is onthuld dat Tyler James Williams (Everybody Hates Chris) het nieuwste castlid is van The Walking Dead. Hij speelt een mysterieus nieuw personage genaamd Noah in het vijfde seizoen, dat volgende maand zijn première beleeft op AMC.

Williams' personage is het tweede personage dat de naam Noah draagt in de serie. Parker Wierling speelde een jongeman (een inwoner van Woodbury) met dezelfde naam in twee afleveringen van seizoen 3. In de prequel-videogame The Walking Dead: Survival Instinct kwam daarnaast een personage genaamd Noah Cruz voor. Gezien het feit dat het Cruz-personage ongeveer overeenkomt met de leeftijd en etniciteit van Williams, zou dit wel eens het personage in kwestie kunnen zijn.

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige strip van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. Het vijfde seizoen zal dit najaar nog worden uitgezonden. Hoofdrolspelers van de serie zijn Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Melissa McBride, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman and Sonequa Martin-Green.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Riley Keough speelt hoofdrol in 'The Girlfriend Experience'
Series / Nieuws

Riley Keough speelt hoofdrol in 'The Girlfriend Experience'

De serie is gebaseerd op Steven Soderberghs low-budget film uit 2009.

Riley Keough (Magic Mike, Mad Max: Fury Road) zal de overstap naar het kleine scherm maken door de hoofdrol te spelen in een tv-serie gebaseerd op Steven Soderberghs interessante low-budget film The Girlfriend Experience. Starz zal de serie uitzenden in de Verenigde Staten.

In totaal heeft Starz dertien afleveringen van de serie besteld, die alle (afwisselend) geschreven en geregisseerd zullen worden door Lodge Kerrigan (Keane, Clean, Shaven) en Amy Seimetz (Sun Don't Shine). Soderbergh en Philip Fleishman nemen de productie voor hun rekening.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
TV-spot tweede aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Trailer

TV-spot tweede aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Agent Coulson plaatst zijn team recht in de vuurlinie.



Na de première van gisteren, is er een televisiespot vrijgegeven voor de tweede aflevering van het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. De aflevering draagt de titel Heavy is the Head en is volgende week dinsdag, op 30 september, te zien in de Verenigde Staten. Een synopsis hebben we uiteraard ook al: "Opgejaagd en bijna zonder oplossingen, plaatst Coulson zijn team recht in de vuurlinie met de hoop hen daarmee te kunnen redden. Maar kunnen ze wel overleven met General Talbot, Hydra en Creel die allemaal in de aanval zijn gaan? Ondertussen verbergt een mysterieuze Dokter enkele gevaarlijke geheimen die een van de teamleden het leven kan kosten."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Adrian Pasdar (Brigadier General Glenn Talbot), Ruth Negga (Raina), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Wilmer Calderon (Idaho), Kyle MacLachlan (The Doctor), Brian Patrick Wade (Carl Creel), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), Carolina Espiro (serveerster) en Cutter Garcia (barman).

Uiteraard zijn de vaste acteurs ook aanwezig: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis aflevering vier 'Gotham'
Series / Nieuws

Synopsis aflevering vier 'Gotham'

En hoe goed werd de pilot afgelopen maandag bekeken?

Er is weer een nieuwe synopsis vrijgegeven voor de serie Gotham. Het betreft de vierde aflevering van de serie, met de titel Arkham. Verder kunnen we melden dat de pilot zeer goed bekeken is. DC en Warner hebben een sterke serie in handen: 8 miljoen mensen keken in de Verenigde Staten naar Gotham.

Dan nog de synopsis. De aflevering Arkham gaat op maandag 13 oktober in de Verenigde Staten in première. "Nu een omstreden stemming van de gemeenteraad over de toekomst van het Arkham district eraan komt, verkeren politici van beide kanten in gevaar. Gordon en Bullock moeten de gemeenteraad beschermen en een oude vriend bezoekt de stad."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor Richard Kind (Mayor James), Drew Powell (Butch Gilzean), Grayson McCouch (Thomas Wayne), Evander Duck (Councilman Kenkins), Hakeem Kae-Kazim (Gladwell), David Zayas (Maroni), Brad Calcaterra (Minks), Danny Mastrogiorgio (Frankie Carbone) en Mackenzie Leigh (Liza).

De vaste castleden spelen uiteraard ook een rol: Ben McKenzie (Detective James Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot/The Penguin), Erin Richards (Barbara Kean), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle/de toekomstige Catwoman), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Cory Michael Smith (Edward Nygma/de toekomstige Riddler), Victoria Cartagena (Renee Montoya), Andrew Stewart Jones (Crispus Allen) en John Doman (Carmine Falcone).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover 'Teen Titans' en 'Flash' en 'Arrow' mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Teen Titans' en 'Flash' en 'Arrow' mogelijk

Dat, ondanks de verschillende netwerken waar de series te zien zijn.

Op dit moment wordt er bij televisiezender TNT hard gewerkt aan een serie over de DC-helden Teen Titans. Nu blijkt dat zender The CW mogelijk toe zal staan dat er een crossover komt tussen de Titans en Arrow en The Flash. Van die twee weten we dat er al gewerkt wordt aan een crossover, dus waarom niet met andere DC-series?

Een probleem daarvan is dat de rechten op de verschillende personages in handen zijn van een reeks televisiezenders. TNT en The CW lijken zich daar weinig van aan te trekken. Mark Pedowitz van The CW sprak met AdWeek en noemde het een mogelijkheid om een crossover te maken tussen de Teen Titans aan de ene kant en The Flash en Arrow aan de andere kant.

"Wat je zult zien in Flash en Arrow, is dat we de mogelijkheid zullen hebben om personages uit te testen," vertelde hij. "Is er ruimte om ze tot de volgende serie uit te laten groeien? Dat kan ik je nog niet vertellen. Er worden gesprekken over gevoerd."

De Teen Titans vormen een superheldenteam, opgericht door Dick Grayson, wiens alter ego Robin is. Hij komt uit de schaduw van Batman en neemt de beslissing Nightwing te worden, de leider van een groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen