search
Amazon Prime Video voegde deze week een paar topseries toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze week een paar topseries toe

Het was weer een mooie week voor streamingdienst Amazon Prime Video.

Drie nieuwe series verschenen er op Amazon Prime Video. Daarnaast kregen we weer nieuwe afleveringen van de gebruikelijke series die aan het aanbod zijn toegevoegd. We zetten de nieuwe titels voor je op een rij en beginnen met een van de beste series van de afgelopen jaren!

Mad Men
In deze serie volgen we in zeven seizoenen een van de meest prestigieuze reclamebureaus van New York City, in het begin van de jaren zestig. Daarbij volgen we de meest mysterieuze medewerker, maar ook meteen de meest getalenteerde van hen: Don Draper.

Wallander
Deze BBC-serie volgt gedurende vier seizoenen detective Kurt Wallander. Hij worstelt niet alleen met zijn eigen demonen, maar probeert ook een reeks bizarre moorden in zuid-Zweden op te lossen.

Truth Seeker
Deze bovennatuurlijke komedie heeft hoofdrollen voor Nick Frost en Simon Pegg. We volgen een groepje partime paranormale onderzoekers die samen geestverschijningen vastleggen in het Verenigd Koninkrijk. Daarbij bezoeken ze ook verlaten inrichtingen en niet eerder ontdekte bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Maar naarmate ze meer van dit soort ervaringen opdoen, komen ze ook een angstaanjagende samenzwering op het spoor.

The Walking Dead: World Beyond
In de aflevering Madman Across the Water werkt de groep samen om de Mississippi over te steken. Maar er gaat iets mis met het plan om de tieners naar huis te sturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen