Gevallen heldin terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?

Jyn Erso terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?

Felicity Jones die de hoofdrol speelde in de Star Wars-film Rogue One hint naar een terugkeer.

Bram de Groot, 31 oktober 2020 om 18:14

In 2016 was Rogue One: A Star Wars Story misschien wel de beste Star Wars-film die Disney tot op heden heeft opgeleverd. De grauwe A New Hope-prequel had mooie rollen en een prima actierijk verhaal.
Het is dan ook geen wonder dat Disney verder wil met juist die film. Er komt namelijk een prequel op die film, rond het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna. Veel is er over de show nog niet bekend, maar nu lijkt Felicity Jones, die in Roque One de hoofdrol speelde als Jyn Erso, naar een terugkeer te hinten.

Terugkeer Jyn Erso?
Aan het einde van Rogue One is het verhaal van Jyn Erso uiteraard afgerond, dus ze zal wel terug moeten keren in een prequelverhaal. "Ik blijf zeggen dat reïncarnatie absoluut mogelijk is in het Star Wars-universum, zei Jones lachend tegen The Hollywood Reporter toen haar werd gevraagd naar Jyns lot. "Dus ik heb zeker het gevoel dat er nog onafgemaakte zaken voor Jyn zijn."

Lees ook: Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!

Naar verwachting debuteert de Cassian Andor-serie, die vijf jaar voor de film afspeelt, ergens in 2022. De opnames moesten afgelopen zomer starten, maar de coronacrisis zorgde voor vertraging.

Bron: THR

Lees meer over: Cassian Andor, Star Wars, Kyle Soller, Diego Luna, Stellan Skarsgard

Populair nieuws