Langverwachte HBO-serie 'Tokyo Vice' wordt eindelijk gemaakt

Langverwachte serie 'Tokyo Vice' komt er eindelijk

Het lijkt echt over en uit te zijn voor de zeer populaire serie van Netflix.

Zilko Tarici, 31 oktober 2020 om 17:08

Rachel Keller (Legion, Dirty John) zal Odessa Young vervangen als de vrouwelijke hoofdrolspeler naast Ansel Elgort en Ken Watanabe in de dramaserie Tokyo Vice, die Michael Mann (Heat, Collateral) regisseert voor HBO Max.
Lees ook: Ken Watanabe (Inception) naast Ansel Elgort in 'Tokyo Vice'

De opnames van de eerste aflevering begonnen begin dit jaar in Tokio, maar moesten door de coronacrisis al snel platgelegd worden. In november moeten de opnames eindelijk hervat worden. De series werd bedacht door J.T. Rogers, die ook het script schreef, en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jake Edelstein. Het verhaal gaat over een jonge Amerikaanse journalist (Elgort) die eind jaren '90 voor de Tokyo Metropolitan Police werkt.

Een late vervanger
Young moest afzien van haar rol in de serie door een conflicterend schema. Keller speelt nu de rol van Samantha, een Amerikaanse expat die haar geld verdient door te werken als een hostess in het luxueuze Kabukicho-district, waar rijke mannen en leden van de Yakuza grof geld uitgeven.

Mann zal de pilot-aflevering regisseren; de eerste keer dat hij bij een tv-serie is betrokken sinds Miami Vice ruim 30 jaar geleden. Rogers, Mann, Alan Poul, Jake Adelstein, Elgort, Destin Daniel Cretton, Watanabe en John Lesher doen dienst als uitvoerend producenten.

Bron: Deadline

Lees meer over: Heat, Tokyo Vice, Michael Mann, Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi

Populair nieuws